Livian, anunț șoc după tensiunile din Gală: "Nu o iubesc pe Bianca"

Autor: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 18:20

Livian a făcut un anunț șoc după tensiunile din Gală dintre el și Bianca. Livian a fost gelos, iar Bianca a plâns în Gala de duminică.

Livian a scos un vlog intitulat "Nu o iubesc pe Bianca", făcut tocmai pentru a demonstra că o iubește pe aceasta.

Livian a dat de înțeles că nu vrea să aleagă între Bianca și părinții lui.

"Nu ai cum să te răzvrătești împotriva părinților tăi, Bianca nu mi-a cerut niciodată asta, eu nu i-am cerut asta. Asta nu înseamnă că nu îți iubești partenerul sau partenera, persoana pe care o ai lângă tine.

Eu când sunt în asemenea situații, mă acuzi de ceva și zic "Da, așa e".

Eu chiar nu mai vreau să dau curs, și când sunt certuri în casă zic: "Așa e".

(...)

Nu e vorba că nu am iubit-o pe Bianca la momentul respectiv, e vorba că am vrut să termin cu orice preț subiectul, materialele, tot, tot, tot.

Să nu mai fie tensiunea aia, să stau cu Bianca, în momentul ăla simțeam că vreau doar să ies de aici, să stau cu Bianca, să o țin în brațe.

Dacă sunteți în situația asta, să nu puneți la îndoială că o iubiți sau nu o iubiți. Poți să rănești o altă persoană pe care o iubești. N-ai cum să faci așa ceva pentru că iubești în ambele cazuri.

Iubirea părintească față de iubirea față de femeia ta. Am intrat în sensibilitate și nu e stilul meu, dar am vrut să mă fac înțeles", a spus Livian în vlog.

Nelson Mondialu s-a apucat de colinde. Reacția lui Livian și a Biancăi 

Livian și Bianca au ascultat colindul lui Nelson Mondialu, alături de Mariana și de Philip. Tuturor le-a plăcut ideea lui Nelson.

Bianca: Ia uită-te ce dansează. Da' ce palton are

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian: De-aici și l-a luat

Bianca: Da' ce i-a venit să facă așa? Chiar e fain, dă un vibe plăcut

Livian: Da, și are voce caldă, nu știu cum să explic

Bianca: Ca tine, baby-ul meu

Nelson Mondialu a scos un colind în preajma sărbătorilor, intitulat "Colinda Ardealului". Bianca i-a zis lui Livian să o ducă și pe ea în locurile în care s-a filmat colindul.

Piesa le-a dat o stare de bine atât Biancăi, cât și lui Livian, cei doi sărutându-se în timp ce o ascultau.

„Pornit-au spre voi în lume, găndurile mele bune. Vă trimit cu inima toată bucuria mea. În seara Crăciunului, colinda Ardealului. Măi oameni, măi frați români, hai să fim un pic mai buni și să trăim bucuria, că azi s-a născut Mesia” sunt câteva din versurile colindei lui Nelson Mondialu.

Tatăl lui Livian s-a gândit și la românii din diaspora. „Ducă-să colinda mea în toata diaspora. Că mă doare și îmi pasă că mulți români nu-s acasă. Vă trimit cu inima, toată bucuria mea!” sunt alte versuri ale piesei.

Colindul lui Nelson Mondialu a fost apreciat bine de către fani, care au transmis comentarii pozitive.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.