Livian, criză de nervi în direct. Ella a reușit să îl scoată din minți. Ce s-a întâmplat?

Autor: B.H.
Actualizat: 04 iun 2020, 19:15

Livian știe să se controleze foarte bine și sunt foarte puține momentele în care își iese din minți. De data aceasta, un detaliu l-a enervat atât de tare, încât a făcut o criză de nervi în direct.

O pedeapsă pe care Ella i-a dat-o Biancăi s-a transformat rapid într-un conflict puternic în casa "Puterea Dragostei". Ella și Livian au ajuns să se certe, ulterior tensiunile au apărut și între Bianca și Livian, iar lucrurile au degenerat. Livian nu și-a mai putut stăpâni furia și deși în general este o fire calmă, acum a făcut o criză de nervi în direct, spre uimirea celorlalți concurenți.

Citeste si: Gabi, pus la zid: "Ori ești bărbat, ori ești un fătălău!" Cine l-a jignit pe concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Livian, criză de nervi în direct. Ella a reușit să îl scoată din minți. Ce s-a întâmplat?

Livian face tot timpul glume și nu este deranjat să accepte o glumă făcută pe seama lui, însă există câteva lucruri care îl enervează din cale afară, momente în care nu se poate abține și spune tot ce gândește. La fel s-a întâmplat și astăzi, după ce Ella i-a spus să stea în pat cu Ramona, acesta fiind o pedeapsă pentru Bianca.

Geloasă din fire, Bianca a vrut să intervină, moment în care Ella a încuiat ușa. Pentru a-l enerva pe Livian, Bianca a adus în emisiune geanta acestuia, moment în care concurentul de la "Puterea Dragostei" a expoldat. I-a cerut Ellei să îi dea cheia de la casă, iar atunci când aceasta a refuzat, Livian a făcut o criză de nervi.

Citeste si: Daiana, atacată din nou: "Nu ești o fată de casă!" Cine a intervenit prin telefon?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian a dezvăluit ulterior că s-a enervat foarte tare în momenul în care Ella nu a vrut să îi dea cheia casei, iar furia lui a fost alimentată și de gestul pe care Bianca l-a făcut. Livian a spus că nu suportă ca lucrurile lui să fie aduse în emisiune și de aici și ieșirea lui nervoasă. 

Livian: Stau să mă rog de tine să îmi dai cheia? Ți-am cerut-o pentru că nu o aveam la mine pentru că probabil era în casa băieților.

Era vorba de câteva secunde, cât să nu ajungă ea (n.r Bianca) la geantă. Nu îmi place să îmi umble lumea cu telefonul, cu geanta.

Citeste si: Manuela şi Robert Ionescu de la Puterea Dragostei sunt iubiţi? Declaraţii exclusive despre relaţia pe care o au în afara emisiunii