Livian de la Puterea Dragostei este în doliu! A pierdut o persoană dragă: „Cei care vor să îl conducă pe ultimul drum...”

Autor: Amalia Georgescu
Livian, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

O perioadă, Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, nu a mai fost atât de activ pe contul de instagram, însă acum a revenit și le-a dat prietenilor virtuali o veste tristă. Este în doliu după ce a pierdut o persoană dragă.

Livian, unul dintre cei mai iubiți foști concurenți de la Puterea Dragostei, a făcut un anunț trist pe contul personal de instagram. Aceasta a dezvăluit că a pierdut un foarte bun prieten, fără să dea prea multe detalii despre cele întâmplate.

Ce anunț a făcut Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, pe instagram?

Dacă în trecut era foarte activ pe contul său de instagram, acolo unde este urmărit de peste 274 de mii se persoane, în ultima perioadă, Livian a preferat să fie ceva mai discret.

Nu a lipsit complet de pe instagram, însă a postat mai rar decât o făcea în trecut.

Acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei  a hotărât să își reia activitatea pe rețeaua de socializare, însă a început prin a face un anunț trist. Se pare că decesul unui prieten apropiat l-a afectat puternic pe Livian. Acesta a postat un mesaj la story prin care a anunțat că și-a pierdut un prieten drag, dezvăluind toate informațiile referitoare la înmormântarea care urmează să aibă loc.

„Pentru toți cei care își doresc să îl conducă pe Alex Peternel ultimul drum, doresc să vă anunț că înmormântarea va avea loc în data de 19.05.2021, ora 13:00, la Cimitirul Pomet de pe Valea Chintalului.”, este mesajul trist pe care Livian l-a scris pe contul său de instagram. 

Citeste si: Livian a dezvăluit totul cu ochii în lacrimi: „Probabil vă întrebați ce e cu mine. Mă rupe...” Totul are legătură cu o persoană importantă din viața lui!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, se pare că ziua de miercuri, 19.05.2021, va fi una dificilă și încărcată de emoție pentru Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, având în vedere că își va conduce pe ultimul drum prietenul.

Livian a fost concurent la Puterea Dragostei, acesta fiind foarte apreciat de fanii emisiunii. A fost în atenția publicului în perioada în care forma un cuplu cu Bianca Comănici, însă ulterior, după ce s-a separat de ea și a intrat într-o nouă relație, fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost aspru criticat de cei care credeau în

povestea de dragoste dintre el și Bianca Comănici. Cu toate că susținătorii lor au sperat ca cei doi să se împace, acest lucru nu s-a mai întâmplat, astfel că în prezent, cei doi au rupt legătura definitiv. 

Citeste si: Motivul pentru care s-au despărțit Livian și Florentina. Acum s-a aflat adevărul: „Merită...”

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!