Livian, din nou la TV? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: „O să ne vedem în...”

Autor: Amalia Georgescu
Livian, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Livian a dispărut de pe micile ecrane după ce a ieșit din emisiunea Puterea Dragostei, acesta fiind activ doar pe rețelele de socializare. Ce anunț a făcut acum?

Dacă fosta lui iubită, Bianca Comănici, își construiește deja o carieră în lumina reflectoarelor, având în vedere că a devenit prezentatoarea a două emisiuni, Livian a preferat ca după terminarea sezonului 2 al emisiunii Puterea Dragostei să se întoarcă acasă și să finalizeze alte proiecte începute anterior.

Livian a dat vestea cea mare. Ce le-a dezvăluit prietenilor virtuali?

Deși de obicei obișnuiește să vorbească cu prietenii virtuali în live-uri sau să transmită mesaje prin vlogurile pe care le postează pe canalul său de Youtube, de această dată, Livian a acceptat să răspundă în scris la întrebările venite din partea fanilor. Fostul concurent de la Puterea Dragostei are în continuare foarte mulți susținători și mulți dintre ei și-ar fi dorit să îl vadă în continuare la tv, la Puterea Dragostei. 

Dacă în urmă cu ceva timp s-a întors în emisiune, dar doar în calitate de invitat, se pare că acum Livian nu plănuiește să își mai caute marea iubire la Puterea Dragostei. Cu toate acestea, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dat de înțeles că prietenii virtuali îl vor putea vedea din nou, însă nu a precizat dacă la TV, dezvăluind doar că urmează să se implice în noi proiecte.

„O să ne vedem în alte proiecte.”, a scris Livian pe instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian a dezvăluit când va deveni tată: „Poate apare...” Vestea pe care o așteptau toți fanii lui

Acesta nu a fost singurul anunț pe care Livian l-a făcut. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că în viitor își dorește să devină tată, chiar dacă în prezent nu are nicio relație. Recent, Livian s-a despărțit de Florentina, femeia cu care a format un cuplu mai multe luni. După separarea de fosta iubită, în mediul online au apărut zvonuri potrivit cărora Livian și Bianca s-ar fi împăcat, cei doi având o relație în secret, însă până în prezent, niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Citeste si: Livian şi Bianca Comănici formează din nou un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.