Livian, mai direct ca niciodată: "Nu mai răspund la întrebări despre Bianca!" Care este motivul?

Autor: B.H.

Livian și Bianca au trăit o frumoasă poveste de dragoste și deși încă au sentimente unul pentru celălalt, cei doi nu s-au împăcat.

Livian și Bianca trec de la o stare la alta, iar fanii cuplului de la "Puterea Dragostei" nu știu la ce să se aștepte atunci când vine vorba despre viitorul lor împreună.

Citeste si: Andreea Pirui o atacă dur pe Berna: "Nu o mai copia pe Roxana!" Ce s-a întâmplat între cele două?

Livian a recunoscut că încă o iubește pe Bianca, dar că problemele și neînțelegerile din trecut îl împiedică să se împace cu ea, considerând că dacă nu s-au putut înțelege în emisiune, șansele ca acest lucru să se

întâmple în afara show-ului sunt foarte mici.

Livian, mai direct ca niciodată: "Nu mai răspund la întrebări despre Bianca!" Care este motivul?

De fiecare dată când face vloguri sau live-uri pe canalul de Youtube, prietenii virtuali îi adresează lui Livian întrebări referitoare la relația lui cu Bianca. 

Citeste si: Livian a dezvăluit de ce nu se mai împacă cu Bianca. Acum e totul clar: "O iubesc, dar..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă până acum a răspuns la aceste întrebări, acum, Livian a luat o decizie radicală. A anunțat că nu va mai aborda subiectele legate de Bianca și de relația lor, iar motivul este cât se poate de clar.

"Nu vă mai răspund la întrebări cum sunt cu Bianca pentru că voi sunteți periculoși. Știți ce faceți? Aici mă întrebați de Bianca, numai vorbe bune, închid live-ul, intrați aceiași oameni la comentarii și mă luați în primire.",

a spus Livian în timpul vlogului. 

Pentru că nu vrea ca ceea ce spune să fie interpretat greșit, Livian s-a hotărât să nu mai vorbească despre Bianca și despre relația cu ea. 

Citeste si: Gestul facut de Nelson Mondialu pentru Bianca de la Puterea dragostei: "Am dat 4.000 de euro pentru..."