Livian, mai trist ca niciodată. Prietenii au observat imediat: "Am văzut un om distrus"

Autor: B.H.
Actualizat: 25 ian 2021, 08:50

Este tot timpul vesel și are un simț al umorului dezvoltat, dar acum se pare că nu traversează o perioadă prea bună. Livian, mai trist ca niciodată. Ce s-a întâmplat?

Deși toată lumea credea că în scurt timp vor anunța că s-au împăcat, lucrurile între Bianca și Livian par departe de a-și găsi rezolvarea.

Citeste si: Turcu, marturisiri despre cum a fost inselat de Roxana! Ce spune despre prietenul lui, Catalin

Într-un live pe care l-a făcut pe canalul său de Youtube, Livian și-a îngrijorat fanii.

Vizibil supărat și abătut, acesta le-a răspuns celor ce îl urmăresc la întrebări, dar nu a mai avut entuziasmul care îl caracterizează.

Livian, mai trist ca niciodată. Prietenii au observat imediat: "Am văzut un om distrus"

În timpul live-ului, Livian nu a putut ascunde ceea ce simte cu adevărat și le-a confirmat fanilor că nu trece printr-o perioadă prea bună. Se pare că problemele din relația cu Bianca și-au pus amprenta asupra lui, iar acum, concurentul de la "Puterea Dragostei" a ajuns la capătul puterilor.

Citeste si: Thalida, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata! "Astia suntem noi, izolati la domiciliu!" Iata cu cine se afla in autoizalare la domiciliu in aceasta perioada dificila!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt puțin supărat.(...) Pe mine nu mă interesează să dau cât mai bine la public, să dau bine sau reacția lor. Dacă ar fi fost așa v-ați fi dat seama. În legătură cu Bianca, dacă ar fi fost așa, pentru voi, pentru public, eram cum eram înainte, nici nu exista o despărțire.(...) Nici vorbă să fiu cu altă fată din casă. Eu dacă e să nu mai fiu cu Bianca, să nu mă mai împac cu ea, mi-ar fi foarte greu să intru într-o altă relație, în viitorul apropiat.

(...) De multe ori am auzit vorba asta cu ciorba reîncălzită nu mai merge și...cam așa e, nu mai merge.", a spus Livian în timpul live-ului.

Pe grupurile de susținere, cei ce îl urmăresc pe Livian s-au declarat îngrijorați, considerând că acesta a afișat imaginea unui om distrus.

Citeste si: Acasa la Jador. Ce a gasit reporterul Dana Lutu intr-un sertar din dressing-ul lui Jador: "Ooooh"