Livian mesaj fara perdea pentru Bianca: ''Vreau sa fac dragoste cu...''

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 04:55
livian mesaj bianca

Bianca si Livian s-au indragostit in casa ''Puterea dragostei'' si formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri ale sezonului 2.

Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, pusa la incercare zilnic de ceilalti concurenti. Bianca si Livian nu se sfiiesc sa isi arate dragostea unul fata de celalalt de cate ori au ocazia. 

Citeste si: Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", marturisiri incredibile din culisele relatiei sale cu Adelin! "Am momente cand sufar, dar..." Iata ce a spus bruneta despre fostul ei iubit!

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", isi doreste sa devina MAMA! "Doamne, cat de frumos este..." Iata cum a reactionat tanara cand si-a vazut iubitul cu un bebelus in brate!

Livian a scris, pe o retea de socializare, un mesaj pentru Bianca: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca au avut si momente mai dificile, provocate de gelozii infantile, Bianca si Livian au reusit pana in prezent sa le depaseasca si sa ramana in continuare uniti, indreptandu-se cu pasi repezi spre o relatie serioasa si responsabila.

Mai mult decat atat, se pare ca cei doi indragostiti au si sustinere din partea parintilor lui Livian, care au afirmat din suflet ca au mare incredere in alegerile fiului lor.

Citeste si: Paula de la "Puterea dragostei" are COPIL? Iata ce imagine neasteptata a aparut pe contul ei de socializare! Fanii concurentei au sarit imediat sa o intrebe daca este fiul ei!

Desi s-a speculat la un moment dat ca relatia celor doi ar fi falsa si ca au format un cuplu doar pentru a castiga increderea publicului, Bianca si Livian au demonstrat inca o data cat de mult se iubesc in ciuda tuturor obstacoleleor intampinate pana acum

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.