Livian, mesaj pentru Bianca Comănici? Iată ce a postat pe Instagram: "Am închis ochii de multe ori, chiar și atunci când..."

Autor: Amalia Georgescu
Livian și Bianca, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei care au format un cuplu
Sursa: Instagram

Deși este implicat într-o altă relație, Livian a postat pe instagram un mesaj care a pare că face trimitere la relația pe care a avut-o în trecut cu Bianca Comănici. Ce a scris fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, i-a luat prin surprindere pe cei care îi urmăresc activitatea pe contul de instagram. Ce mesaj a postat?

Livian, atac la adresa Biancăi Comănici, fosta lui iubită?

Livian și Bianca Comănici nu mai formează un cuplu de luni bune, fostul concurent de la Puterea Dragostei având o altă relație în prezent.

Cu toate acestea, Livian a postat la story, pe instagram, un mesaj care descrie perfect relația pe care a avut-o cu Bianca. Mai mult decât atât, postarea acestuia a venit la scurt timp după ce au apărut zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit de actuala iubită.

Citeste si: Iubita lui Livian, atac dur la adresa Biancăi Comănici! Incredibil cum a IRONIZAT-O pe Instagram

„Să nu îndrăznești să-mi reproșezi vreodată, nici măcar în glumă, că am plecat sau că nu am luptat pentru tine. Știi și tu, știm amândoi, că am luptat pentru noi până la umilire. Dar pentru ce merită să te umilești, dacă nu pentru iubire? Și am închis ochii de multe ori, i-am închis chiar și atunci când trebuia să privesc atent în jurul meu. Iar tu? Tu ai vrut doar să ai siguranța că orice ai face, eu nu voi pleca și voi rămâne acolo pentru tine.

Și ai reușit să faci asta. Până mi-am călcat pe inimă și am plecat.”, este mesajul postat de Livian pe contul de instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Bianca Comănici a dezvăluit că a văzut mesajul postat de Livian și că s-a gândit că acesta ar fi putut să îl scrie pentru ea, însă nu a părut foarte afectată de acest lucru. 

„Nu prea m-a impresionat postarea lui.”, a spus Bianca Comănici în emisiunea Teo Show.

Ulterior, fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat la story mai multe clipuri video în care se aude vocea Florentinei, iubita sa, semn că cei doi sunt în continuare împreună și că

nu s-au separat. 

Citeste si: Ligi si Livian, IMPREUNA! Prima imagine cu cei doi! Adevarul despre relatia dintre ei