Livian Nelson Pop

Autor: D.I.

Livian a pasit sigur pe el pe calea spre "Puterea dragostei".

Are 23 ani si este din Cluj-Napoca. Spera sa gaseasca in casa "Puterea dragostei" o fata frumoasa, dar mai ales loiala. Tanarul stie care ii sunt atuurile pentru a cuceri domnisoarele si a-si tine adversarii la distanta. Livian isi doreste o fata care sa-i cunoasca dorintele sintr-o singura privire.


Livian este fiul celebrului Nelson Mondialu. Acesta a marturisit ca initial tatal lui a fost destul de sceptic in ceea ce priveste venirea sa in emisiune, insa apoi i-a sustinut decizia de a veni sa isi caute marea iubire in cadrul show-ului matrimonial
"Puterea dragostei", fiind mandru ca isi va urmari fiul la televizor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mary, aparitie de senzatie in casa "Puterea dragostei"! Ce anume a patit la picior? Iata din cauza cui s-a ranit si cu ce ganduri a revenit in emisiune!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.