Livian Pop s-a intors in casa Puterea dragostei?! Informatii de ultima ora despre castigatorul sezonului 2

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 18:00
Livian, in timpul show-ului Puterea dragostei sezonul 2

Livian Pop ar fi spus intr-un vlog ca se afla deja in Turcia, pentru Puterea dragostei sezonul 3. Doua vloggerite neaga vehement informatia si il acuza pe Livian.

"Mai, Livian, de ce iti induci fanii in eroare? De ce minti ca te duci in Turcia daca nu e asa. Aseara am intrebat concurentii pe live daca tu te duci acolo si au spus ca faci asa de click-bait.

Faci misto de noi, pentru ca ai relatie cu Bianca Comanici in Romania. Stiu cu certitudine ca Bianca Comanici a zis ca e foarte indragostita de el", au sustinut cele doua vloggerite.

"A facut un vlog in care a spus ca e la Puterea dragostei", a mai spus una dintre ele.

Vloggeritele sustin ca Livian Pop ar spune ca merge in Turcia pentru a atrage like-uri si pentru a fi in atentia publicului, avand in vedere ca se pregateste sa scoata o noua piesa. Livian Nelson Pop s-a lansat deja in muzica.

O noua teorie: Livian si Bianca sunt din nou impreuna!

Cele doua vloggerite au sustinut ca Livian si Bianca s-au impacat si formeaza din nou un cuplu dupa ce s-au intors acasa, in Romania.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian Pop a castigat Puterea dragostei sezonul 2, primind trofeul din competitia baietilor si cei 10.000 de euro destinati castigatorului. La fete a castigat Bianca Comanici, la fel ca in primul sezon Puterea dragostei.

"Va multumesc frumos. Sincer, v-am spus si la inceputul emisiunii, sunt romantic, gladiator, duc la capat orice", i-a spus Livian Andreei Mantea dupa ce a primit trofeul. 

Fanii emisiunii stau in continuare cu sufletul la gura sa afle ce se intampla cu Bianca si Livian de la Puterea dragostei, insa se pare ca ei au decis, daca mai sunt impreuna, sa isi traiasca povestea de dragoste in afara atentiei publicului. In timpul finalului sezonului 2, Bianca a incercat de mai multe ori sa se impace oficial cu Livian, dar acesta a fost implacabil, nedorind sa isi mai asume o relatie cu ea dupa ce a anuntat public ca s-au despartit.

La un moment dat, au fost aproape de a se impaca oficial in emisiune, insa ulterior s-au certat teribil chiar in timpul show-ului, iar Livian a spus ca nu mai e cale de intoarcere. Se pare ca acum, in afara show-ului, a revenit la sentimente mai bune fata de Bianca.

Livian Nelson Pop are 24 de ani si este fiul celebrului personaj monden, si el cantaret, Nelson Mondialu.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.