Livian Pop și iubita lui, în ipostaze înduioșătoare! Iată cine este și cum arată tânăra cu care se iubește Livian

Autor: Lavinia Medrea
Livian Pop și iubita lui, Alexandra
Sursa: Instagram

Livian de la „Puterea Dragostei” a devenit popular după participarea la emisiune, unde a și format o relație cu Bianca Comănici. Acum, Livian este fericit lângă iubita lui, Alexandra.

Livian Pop s-a numărat printre cei mai iubiți și apreciați concurenți de la reality-show-ul „Puterea Dragostei”. A câștigat sezonul doi alături de Bianca Comănici, cu care a format o relație în cadrul emisiunii, dar relația lor s-a sfârșit după terminatea show-ului.

Livian se iubește în prezent cu frumoasa lui iubită, Alexandra. Se pare că tânărul a uitat-o de tot pe Bianca Comănici și că și-a găsit liniștea lângă actuala lui parteneră. Nu se știe de când sunt împreună Livian și Alexandra, dar se pare că tânărul nu-și mai dorea să fie burlac.

Dacă până acum își găsea consolarea doar lângă papagalul și veverița lui, iată că Alexandra a venit să schimbe lucrurile în peisajul lui Livian Pop.

Citeste si: IMAGINI de senzatie! Pe cine a chemat Culita Sterp in camera de hotel in miez de noapte

Cine este Alexandra, iubita lui Livian de la „Puterea Dragostei”?

Livian și Alexandra trăiesc o frunoasă poveste de dragoste împreună. Cei doi îndrăgostiți își petrec mult timp împreună și pare că relația lor devine din ce în ce mai serioasă pe zi ce trece. Cu puțin timp în urmă, Alexandra a postat o fotografie în care îl ține de mână pe Livian, alături de care a scris „Mai puternici împreună”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daniel Pavel si iubita lui, Marina, s-au despartit! Primele declaratii ale prezentatorului Survivor Romania 2021 despre ruptura

Livian, de asemenea, a postat aceeași fotografie pe contul său de Instagram. Nu a trecut mult timp nici de la vacanța pe care cei doi și-au petrecut-o împreună în Grecia, pe insula Mykonos. S-ar părea că aceasta a fost prima vacanță petrecută împreună.

Bianca Comănici a pierdut procesul cu Livian și Nelson Mondialul

Cu ceva timp în urmă, Bianca Comănici a decis să-și dea în judecată fostul partener. Frumoasa brunetă și-a anunțat susținătorii că a pierdut procesul, deși Livian și tatăl său i-au adus acesteia nenumărate injurii. Colac peste pupăză, tânăra este obligată să achite cheltuielile de judecată în valoare de 4.800 de lei, pentru că nu i s-a dat nici câștig de cauză.

„Respinge cererea în judecată formulată de reclamanta Comănici Bianca Maria, în contradictoriu cu pârâții P.N.S și P.N.L, având ca obiect ordonanța președențială.

Obligă reclamanta la plata sumei de 4800 de lei, în favoarea pârâților, cu titlu de cheltuieli de judecată, cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare…Deci eu trebuie să plătesc când eu sunt făcută ferfeliță și… E perfect normal.

Se acceptă”, a explicat Bianca Comănici fanilor ei.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.