Livian, prima fotografie cu bebelusul in brate! Ce a spus despre COPIL

Autor: O.P.
Actualizat: 17 nov 2020, 03:30

Livian si Bianca formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la ''Puterea dragostei'' sezonul 2.

Bianca si Livian nu ezita sa isi arata dragostea de cate ori au ocazia si posteaza, tot timpul, fotografii cu ei impreuna si cu declaratii de dragoste. 

Citeste si: Simina i-a dat papucii lui Zanoaga pentru Jador? A decis sa nu se mai ascunda! Adevarul despre zvonurile privind despartirea

De ieri, insa, lucrurile sunt destul de tensionate intre ei. Dupa ce Livian a postat ieri un mesaj din care se intelege faptul ca el si Bianca s-ar fi despartit, acum fanii au observat un alt detaliu foarte important. 

Citeste si: Cum s-a schimbat Simina de la inceputul emisiunii ''Puterea dragostei'' si pana in prezent! Imaginile in care abia o recunosti

Citeste si: Bogdan Mocanu de la "Puterea dragostei" a ajuns pe masa de operatie! Iata ce interventie a suferit concurentul si care este starea lui in prezent!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian a postat in urma cu ceva timp o fotografie cu un barbat care tinea in brate un bebelus. Fanii au banuit ca ar fi copilul lui, insa se pare fotografia este una oarecare, luate de pe internet. Livian a scris' 'Future'' (viitor) la descrierea pozei. De aici ne dam seama de faptul ca acesta isi doreste un copil in viitor. 

Iata fotografia: 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.