Livian, prima reactie dupa ce Bianca Comanici si-a pus fatete dentare! Este schimbata total: "Cum sa nu ai…"

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 30 ian 2021, 06:35

Bianca Comanici ne-a obisnuit cu schimbarile in privinta infatisarii. Dupa mai multe operatii estetice, Bianca Comanici si-a pus acum fatete dentare.

Pe o pagina de sustinere a Biancai si a lui Livian de la Puterea dragostei a aparut un mesaj care i-a placut foarte tare lui Livian, fiul lui Nelson Mondialu distribuindu-l.

"Cum sa nu ai ciuda pe ei cand arata asa", a fost mesajul pe care Livian l-a distribuit.

Dupa incheierea sezonul 2 de la Puterea dragostei, pe care Bianca si Livian l-au castigat, ea la fete si el la baieti, au aparut informatii ca Bianca si Livian s-ar fi despartit definitiv.

Odata cu distribuirea mesajului respectiv de catre Livian, ne putem gandi ca Bianca si Livian mai au o sansa sa fie impreuna.

"Nu au fost niciodata impreuna", au acuzat doua vloggerite care comenteaza ce se intampla in casa Puterea dragostei, ele spunand ca intreaga lor relatie ar fi fost doar o strategie pentru voturi. Daca a fost, intr-adevar, asa, inseamna ca strategia a functionat, intrucat Bianca a castigat trofeul si cei 10.000

de euro in competitia fetelor, iar Livian a castigat cei 10.000 de euro si trofeul in competitia baietilor.

Bianca spunea ca vor locui impreuna dupa sfarsitul competitiei!

Dupa ce sezonul 2 de la Puterea dragostei s-a incheiat si Bianca si Livian au castigat competitia la fete, respectiv la baieti, Bianca spunea ca cei doi se vor muta impreuna.

"Haită, trebuie să știți acum adevărul. O să locuim în București, acum am aflat și eu. Asta e o veste spusă în direct. Ăsta e adevărul? Nu îmi vine să cred că îmi oferi această posibilitate de a te cunoaște în București și de a petrece timp împreună", le-a transmis, intr-un vlog, Bianca Comanici urmaritorilor lui Livian.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian a tinut sa isi lamureasca fanii legat de ce spunea Bianca. Iata dialogul dintre cei doi fosti iubiti:

Livian: Da, o să ne vedem la o cafenea.

Bianca: O să ne mutăm, o să vedeți, vă promit eu și o să fac și live când vine la ușă. Îi fac micul dejun la băiat. Îi spăl hăinuțele

Mai multe informatii despre o posibila noua iubita a lui Livian au aparut dupa Marea Finala Puterea dragostei sezonul 2, dar fiul lui Nelson Mondialu nu a confirmat oficial nicio alta relatie pana acum.

 

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.