Livian ramane in Sezonul 3 Puterea dragostei? "Mai dam si noi un control si dupa mancam!"

Autor: L.S.
Actualizat: 07 iul 2020, 07:44

Fanii Puterea dragostei l-au luat cu asalt pe Livian si vor sa stie daca acesta va ramane sa ia parte si la Sezonul 3 al emisiunii. Raspunsul concurentului.

Sezonul 2 Puterea dragostei se apropie de final, iar fanii emisiunii sunt cu sufletul la gura, pe ultima suta de metri. Livian, unul dintre cei mai indragiti si sustinuti concurenti din casa dragostei a fost luat cu asalt de catre urmaritorii lui de pe retelele sociale, si intrebat daca va ramane in Turcia ca sa ia parte si la Sezonul 3 Puterea dragostei.

Se pare ca fanii sunt dornici sa il urmareasca in continuare pe Livian, insa raspunsul concurentului nu i-a prea multumit pe urmaritorii lui.

Citeste si: Nelson Mondialu s-a razgandit! E de acord ca Livian sa fie cu Bianca! Ce anunt a facut

Citeste si: Bianca a izbucnit în lacrimi după ce Livian s-a apropiat de altă fată. S-a terminat totul între ei?

Livian ramane in sezonul 3 Puterea dragostei?

Iata ce le-a spus Livian fanilor despre Sezonul 3 Puterea dragostei:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Nu m-am pronuntat nici ca raman, nici ca nu raman in sezonul 3! Daca aveti intrebari, va rog sa mi le adresati pe live sau in privat! Nu tot ce zboara se mananca...! Mai dam si noi un control si dupa mancam! Va multumesc pentru toata sustinerea si increderea acordata! Fara voi nu ajungeam asa departe!", a scris Livian pe Instagram.

Citeste si: Bianca i-a spus totul Andreei Mantea! Ce relatie are acum cu Livian

Citeste si: Fanii au ales intre Bianca si Ella! Cine ar trebui sa castige Marea Finala ''Puterea dragostei'' sezonul 2!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.