Livian, replică acidă chiar de ziua Biancăi: "Pune-ți o dorință care să nu..." Ce i-a zis în fața tuturor?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 04:50

Livian, replică acidă chiar de ziua Biancăi. Concurentul de la "Puterea Dragostei" nu s-a putut abține și a atacat-o subtil pe Bianca, în fața tuturor.

Livian, replică acidă chiar de ziua Biancăi.  Alături de concurenții de la "Puterea Dragostei", Livian i-a pregătit Biancăi o surpriză de ziua ei, dar acest lucru nu l-a împiedicat să o tachineze în fața tuturor. Ce i-a spus?

Citeste si: Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca după ce au ajuns în țară? Imaginile din momentul despărțirii

Livian, replică acidă chiar de ziua Biancăi: "Pune-ți o dorință care să nu..." Ce i-a zis în fața tuturor?

Bianca a fost în centrul atenției în casa "Puterea Dragostei". Concurenții nu au uitat de ziua ei de naștere, astfel că s-au mobilizat pentru a-i face o surpriză. Evident, Livian a fost și de această dată foarte implicat, însă nu a ezitat să o atace pe Bianca atunci când a avut ocazia. 

În momentul în care Bianca a suflat în lumânări, Livian i-a atras atenția să își pună o dorință care să nu aibă legătură cu el, știind că aceasta își dorește foarte mult ca ei să formeze din nou un cuplu.

Livian: Să îți pui o dorință care să nu mă includă pe mine.

Bianca: Oricum nu îmi puneam.

Fix când voia să sufle în lumânări, Bianca a avut parte de o altă surpriză. Gabriel i-a stins lumânarea, moment în care concurenta de la "Puterea Dragostei" a reacționat.

Bianca: Am așteptat un an de zile să îmi pun dorința asta.

Citeste si: Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă? Nu s-a putut abține și i-a vorbit despre Bianca: “Tu nu vezi că...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe lângă petrecerea organizată de colegi, Bianca a primit cadou o pereche de ochelari de soare, dar și mai multe filmulețe emoționante în care persoanele dragi din viața ei i-au făcut urări. 

Ce a primit Bianca de la Livian azi, de ziua ei de nastere? "E de la Băbăluș!"

Este ziua de nastere a Biancai Comanici, concurenta  Puterea dragostei. Ce a primit Bianca de la Livian? Surpriza

Bianca Comanici implineste astazi 21 de ani! Concurenta  Puterea dragostei  este foarte incantata ca Livian s-a gandit la ea si le-a replicat cu mandrie tuturor celor care nu cred in iubirea ei si a lui Livian.

Desi nu sunt impreuna, Livian s-a gandit la Bianca si i-a trimis un dar!

" Multumesc, tata! Stie ca sunt preferatii mei, d-aia mi-a trimis crini! Ati spus ca nu ma iubeste! Mi-a trimis flori!", a spus Bianca emotionata.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, surpriză de proporții! La cine a mers după ce s-a întors în România

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.