Livian s-a bătut cu Bianca! Imaginile pe care nu credeai să le vezi cu cei doi: "Ești nesimțit, nu mai vorbesc cu tine"

Autor: A.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 19:10

Livian și Bianca s-au certat rău de tot și s-au și bătut. Bine, nu a fost atât de serios precum lasă să se înțeleagă titlul vlogului lui Livian.

"M-am bătut cu Bianca" este titlul vlogului lui Livian.

Cei doi au avut o dispută în afara emisiei "Puterea dragostei". S-a lăsat cu un adidas aruncat de Livian în Bianca. Cea din urmă l-a alergat pe holuri.

"Ce prost ești! Ești nesimțit, nu mai vorbesc cu tine, serios. Urât din partea ta. Deci nu mai vorbesc cu tine, jur(...) Ieși, lasă-mă, că ești nesimțit", i-a spus Bianca lui Livian.

"Relația perfectă există", a concluzionat Livian, în timp ce era alergat de Bianca. Ulterior aceasta s-a închis în baia fetelor și i-a spus lui Livian că s-a supărat pe bune.

Livian s-a bătut cu Bianca! Imaginile pe care nu credeai să le vezi

Împăcarea a fost dulce între cei doi. S-au sărutat și s-au îmbrățișat, iar Bianca a dezvăluit că bunica lui Livian le-a transmis că îi așteaptă împreună la Cluj.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"După o scurtă bătaie... Da, ne-am bătut înainte să vorbim cu bunica", a spus Livian în vlog.

"Acum ne-am împăcat, nu mai contează, a trecut", a spus și Bianca.

 

Citeste si: FOTO BOMBA! Iancu l-a detronat pe Culita! Fanele au innebunit cand au vazut

Citeste si: Bianca și Mariana, ceartă monstru la "Puterea dragostei"! Livian s-a uitat la chiloții Marianei, iar Bianca a răbufnit: "Crezi că mi-e frică să dau în tine?"

Citeste si: Sigur nu ai mai vazut-o ASA pana acum! Cum arata Mary de la ''Puterea dragostei'' NEMACHIATA

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.