Livian, schimbare radicală de look. A trecut prin momente de panică în timpul transformării: "Mă ardea" Cum arată acum?

Author: B.H.

Livian de la "Puterea Dragostei" a trecut printr-o schimbare radicală de look, dar nu fără peripeții. Cum arată acum concurentul și ce a pățit în timpul transformării?

Și-a dorit să încerce ceva nou, astfel că nu a stat pe gânduri și a optat pentru o schimbare de look de-a dreptul spectaculoasă. 

Citeste si: Cum se descurcă Simina și Alex Zănoagă în rolul de părinți? Mesajul postat în miez de noapte

Livian de la "Puterea Dragostei" este acum de nerecunoscut, transformarea fiind una mai mult decât vizibilă.

Livian, schimbare radicală de look. A trecut prin momente de panică în timpul transformării: "Mă ardea" Cum arată acum?

Din punct de vedere sentimental, Livian nu traversează o perioadă prea bună, relația cu Bianca fiind un factor de stres pentru concurentul de la "Puterea Dragostei". 

Astfel, dacă în plan personal lucrurile nu merg în direcția potrivită, Livian a început să își ocupe timpul cu alte activități care să îl țină departe de problemele sentimentale.

Citeste si: Nelson Mondialu nu o lasa in pace pe Bianca: "Imbarligatoarea asta..."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Concurentul de la "Puterea Dragostei" a făcut o schimbare de look îndrăzneață. Mai exact, Livian a renunțat la părul brunet și s-a vopsit blond.

La început, concurentul și-a dorit o nuanță de gri, dar a întâmpinat dificultăți, astfel că a fost nevoit să renunțe la planul inițial.

Într-un live pe canalul său de Youtube, Livian le-a arătat celor ce îl urmăresc rezultatul final, povestind momentele de panică prin care a trecut în timpul transformării.

"Inițial, am vrut să fie un gri mai deschis, dar nu am putut să stau cu decolorantul ăla în cap.

N-am putut să stau pentru că mă ardea.(...) Acum că sunt blond, uitați ce fain mi se văd ochii. Asta mi-a spus toată lumea. Blondul îți scoate ochii în evidență", a spus Livian. 

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu Sergio despre Bianca! Ce i-a spus o să-i dezamăgească pe "bibişori"!