EXCLUSIV Livian se întoarce la "Puterea Dragostei"? Dezvăluirea care o va înfuria pe Bianca: "Poate intră o concurentă care..."

Autor: Bianca Hriscu

Livian se întoarce la Puterea Dragostei? Marele câștigător a făcut o dezvăluire care nu va fi deloc pe placul Biancăi. Ce planuri are?

Livian se întoarce la "Puterea Dragostei"?  A întâlnit iubirea adevărată, a plecat acasă cu marele trofeu și cu premiul pus în joc, iar acum, Livian a vorbit despre participarea la sezonul cu numărul trei al emisiunii "Puterea Dragostei".

Citeste si: EXCLUSIV Ce s-a schimbat între Bianca și Livian după Marea Finală? Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a recunoscut: "Am intrat pe un drum..."

Livian se întoarce la "Puterea Dragostei"? Dezvăluirea care o va înfuria pe Bianca: "Poate intră o concurentă care..."

Livian s-a bucurat de tot sprijinul publicului, el fiind unul dintre cei mai iubiți concurenți de la "Puterea Dragostei", sezonul doi. Astfel, fanii acestuia și-ar dori să îl vadă din nou în emisiune, ipoteză pe care fostul concurent nu o respinge.

Cu toate că acum nu are motive să intre din nou în casa "Puterea Dragostei", având în vedere că s-a apropiat din nou de Bianca, iar lucrurile între ei par să meargă în direcția potrivită,

Livian a dezvăluit că nu exclude posibilitatea ca în viitor să se întoarcă în emisiune.

"Sincer să vă zic, în momentul de față eu lucrurile le văd așa: am mai fost o data la “Puterea Dragostei”, m-am ales cu dragostea și am și câștigat ce era de câștigat, adică trofeul. Să mă duc încă un an nu aș vedea de ce, dar nu se știe niciodată.

Niciodată nu zic nu, poate intră o concurentă care îmi face cu ochiul sau care îmi ia privirea, atenția și atunci…mai vedem dacă mai intru în sezonul trei. Cred că a și leșinat când a auzit (n.r Bianca).", a spus Livian.

Nu e clar dacă Livian a făcut această declarație cu scopul de a o tachina pe Bianca, știind că aceasta este o fire geloasă, însă un lucru este sigur, în momentul de față, fostul concurent de la "Puterea Dragostei"

nu plănuiește să revină în emisiune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum au fost surprinși Bianca și Livian după Marea Finală? Asta spune totul despre relația lor

Livian a răspuns la cea mai grea întrebare: "Dacă ar fi să aleg între Bianca și familia mea..."

Livian a răspuns la cea mai grea întrebare. Ce ar face fostul concurent de la "Puterea Dragostei" dacă ar fi nevoit să ia o decizie în acest sens.

Livian a răspuns la cea mai grea întrebare. Relația lui cu Bianca nu a fost văzută cu ochi buni de tatăl său, astfel că, în familia lor, acesta a fost un motiv de discuție în permanență.

Ce ar alege Livian între Bianca și familia lui?

Livian a fost prins de multe ori la mijloc între relația cu Bianca și familia lui. Cu toate acestea, până în prezent, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a reușit să găsească o cale de mijloc, astfel încât să nu fie pus în situația de a face o alegere. Dacă lucrurile s-ar îndrepta în această direcție, Livian ar fi pregătit pentru a gestiona lucrurile. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru Kanal D cum ar reacționa într-o astfel de situație.

"E o întrebare bună, dar pe care o să o evit banditește. Dacă ar fi să alegi între Bianca și familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, aș face în așa fel ca Bianca să fie familia mea.", a spus Livian.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Livian, gânduri de căsătorie cu Bianca! „Am vrut să fac chestia asta din Decembrie!”