Livian se ÎNTOARCE la Puterea Dragostei! A spus totul! Pentru ce fată își dorește să intre în emisiune?

Autor: Amalia Georgescu
Livian, câștigătorul sezonului 2 al emisiunii Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Dacă până acum erau doar zvonuri, de această dată a confirmat chiar el totul. Livian se întoarce la Puterea Dragostei! Ce fată l-a cucerit?

După Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 2, Livian nu a exclus posibilitatea de a se întoarce în emisiune, iar dacă atunci totul părea doar o glumă sau o modalitate prin care să o tachineze pe Bianca, acum, totul este clar. 

Pentru cine se întoarce Livian la Puterea Dragostei?

Este oficial! Livian se întoarce la Puterea Dragostei.

Câștigătorul sezonului cu numărul 2 deja a ajuns în Turcia și este hotărât să își pună în practică talentul de cuceritor pentru a o impresiona pe fata pentru care a decis să vină în emisiune. 

Citeste si: Livian Nelson Pop s-a lansat in muzica! Un concurent de la Puterea dragostei sezonul 2 il ataca dur: "Daca aveam vocea asta..."

Până în prezent, Livian nu a dezvăluit numele concurentei pentru care a luat decizia de a se întoarce la Puterea Dragostei, în sezonul cu numărul 3.

În trecut, Livian dezvăluia că va intra din nou în emisiune doar dacă va exista o fată care să îi atragă atenția.

"Hai că vă spun pe față. Intru iar în emisiune, dar acum, întrebarea e pentru ce fată intru în emisiune? Și aici vreau să vă gândiți voi și să îmi dați voi răspunsul. Pentru care fată credeți că oconașul s-a întors în Turcia, a bătut atâta drum din București până în Turcia?", a dezvăluit Livian într-un vlog postat pe canalul lui de Youtube.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian, surprins alături de fosta iubită? Imaginile cu cei doi au ajuns pe internet

Având în vedere că va intra din nou în casa Puterea Dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche, mai mult ca sigur relația lui Livian cu Bianca a ajuns la final. În ultima perioadă, cei doi nu s-au mai afișat împreună. După Marea Finală părea că Livian și Bianca au ajuns la un numitor comun și că sunt hotărâți să lupte pentru iubirea lor, însă ulterior, cei doi nu au mai vorbit despre relația lor.

Deși el a decis să plece în Turcia, Bianca nu a uitat de ziua lui Livian, iar în miez de noapte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj emoționant.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei le-a închis gura celor care i-au criticat piesa: ”Ce ne facem cu guguștiucii ăștia, că n-avem loc de ei...”