Livian și-a făcut un nou tatuaj: "Mi-am tatuat chipul..."

Autor: Amalia Georgescu
Livian, concurentul care a câștigat sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Livian a decis că a venit momentul să își facă un nou tatuaj, astfel că nu a stat prea mult pe gânduri și a mers într-un salon de tatuaje pentru a-și îndeplini dorința.

Livian împărtășește totul cu prietenii de pe instagram, iar în ultima perioadă, fostul concurent de la Puterea Dragostei a reușit să își surprindă în mod constant urmăritorii. Întâi de toate și-a făcut o nouă relație, apoi a lansat o piesă cu un mesaj controversat, iar acum, Livian a anunțat că și-a făcut un tatuaj cu o semnificație aparte.

Livian, decizie radicală. Ce tatuaj și-a făcut fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Livian a dezvăluit, prin intermediul unui story pe care l-a postat pe contul personal de instagram, că și-a făcut un tatuaj cu adevărat special. Deși încă nu le-a arătat celor ce îl urmăresc pe instagram tatuajul, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că și-a desenat pe corp chipul actualei iubite, Florentina. Nu este clar dacă este vorba doar despre o glumă sau dacă într-adevăr Livian a luat această decizie, însă, așa cum era de așteptat, anunțul lui a surprins pe toată lumea, având în vedere că Livian și Florentina formează un cuplu de foarte puțin

timp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Acum am venit de la tatuaj, prieteni. Zilele astea cu siguranță o să vă arat ce tatuaj mi-am făcut, de fapt, o să vă zic, o să vă arat cum mi-a ieșit tatuajul.

Mi-am tatuat chipul Nicoletei (n.r Forentina, iubita lui). Unde? O să vedeți.", le-a dezvăluit Livian prietenilor de pe instagram.

Relația lui Livian cu Florentina pare, pe zi ce trece, tot mai serioasă, în ciuda faptului că cei doi au fost aspru criticați pentru decizia de a forma un cuplu. Livian pare mai fericit ca niciodată alături de noua lui iubită, iar cei doi își petrec majoritatea timpului împreună, fiind din ce în ce mai apropiați.

Ba mai mult decât atât, lucrurile între ei au evoluat rapid, astfel că Florentina deja a mers acasă la Livian, i-a cunoscut familia și prietenii, iar cei doi urmează să fie nași de botez în perioada imediat următoare.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.