Livian si Andreea, singuri in camera rosie! "M-am saturat! Nu mai pot!" Iata cum a reactionat Bianca si cine a fost cel care a consolat-o!

Autor: D.I.
Actualizat: 29 aug 2019, 19:21

Livian i-a rapsuns cu aceeasi moneda Biancai, acceptand sa mearga in camera rosie cu Andreea.

Dupa ce a asistat cu greu la apropierile tandre dintre Bianca si Mocanu, lui Livian i-a venit randul sa fie el, cel care ii testeaza gradul de gelozie iubitei sale. Acesta a acceptat sa mearga impreuna cu Andreea in camera rosie pentru a incerca sa isi lamureasca toate neintelegerile aparute intre ei, dupa despartire.


Andreea a recunoscut in fata lui Livian că știa că el s-a întâlnit cu Bianca atunci când ei nu erau deja despărțiți.
Pe de alta parte, Livian i-a spus Andreei că l-a dezamăgit fiindcă i-a permis anumite lucruri lui Jador. 

Citeste si: Baietii din casa "Puterea dragostei", supusi la grele incercari! "Ai sanii mai mari ca ai mei!" Iata cine a trecut proba "bustului gol", propusa de fete si ce reactii au avut acestea!



In tot acest timp, Bianca se afla pe scari, lacrimand in fata camerei rosii, unde a asteptat iesirea celor doi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Este sau nu Bianca, o posibila viitoare nora pentru Nelson Mondialul! Iata ce parere are tatal lui Livian despre noua lui iubita si ce marturisiri incredibile a facut barbatul!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.