Livian şi Bianca Comănici formează din nou un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 dec 2020, 12:39
Livian şi Bianca , din nou împreună?

Anunţul că Livian şi Bianca Comănici ar forma din nou un cuplu i-a bucurat nespus de mult pe fanii acestora.

Zvonurile că Bianca Comănici şi Livian de la Puterea Dragoste au început din nou să vorbească şi că au o relaţie pe ascuns, au început să curgă. Fanii Puterea Dragostei sunt în culmea fericirii, este vestea pe care o aşteptau de luni de zile.

Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei au o relaţie pe ascuns?

Cei doi au format un cuplu în sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei, sezon pe care l-au şi câştigat împreună.

Spre surprinderea tuturor telespectatorilor, relaţia lor nu a durat şi după încheierea emisiunii. Ei au hotărât să o ia pe drumuri separate, iar Livian la scurt timp a început o nouă relaţie.

După despărţirea de fosta iubită, Livian pare că este atras tot de fosta lui mare iubire, Bianca Comănici. După ce a scos o melodie de Crăciun, ale cărui versuri par că sunt pentru brunetă, acum ies la iveală alte dezvăluiri. 

Surse din anturajul celor doi spun că au reluat legătura şi, mai mult de atât, ar avea o relaţie pe ascuns.

„Bianca Comănici și Livian s-au împăcat sau cel puțin se zvonește că s-au împăcat, dar se pare că Bianca este în București, iar Livian este în Cluj. Ceea ce înseamnă că cei doi nu s-au împăcat, acum dacă cei doi au conversații private și Livian și-a dat seama ce fel de om este Bianca, după ce a avut o relație de aproape un an cu o altă fată, este decizia Biancăi dacă

îl acceptă în viața ei. Apropiații lor susțin că cei doi au o relație pe ascuns”,  au dezvăluit vloggerițele Reea și Tina, într-un vlog postat pe Youtube.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian și Bianca, din nou împreună? Mesaj bombă: "Împacă-te cu mine"

Livian şi Bianca se gândesc la împăcare? Ce mesaj i-a transmis fostul concurent de la Puterea Dragostei

Livian şi Ligi de la Puterea Dragostei au lansat o melodie de Crăciun împreună, iar fanii nu au putut să nu observe mesajele subliniate pe care le transmite noua piesă.

Admiratorii cuplului Bianca şi Livian sunt de părere că versurile fac trimitere la fosta iubită.

„Îmi aduc aminte cum eram noi odată! Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă! Dar te vreau înapoi și nu o zic numai o dată!",  sunt câteva dintre versurile cântate de Livian.

De asemenea, fostul concurent de la Puterea dragostei a șocat pe toată lumea atunci când a spus că dacă se va împăca cu persoana căreia îi face aceste dedicații, atunci vor deveni „trei”:  „Împacă-te cu mine și o să devenim trei!"  

Citeste si: Ligi, prima declaratie dupa ce s-ar fi CUPLAT cu Livian: ''Mi-am facut curaj sa...''

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.