Livian și Bianca, din nou împreună? Mesaj bombă: "Împacă-te cu mine"

Autor: Andrei Ionescu
Livian și Bianca Comănici

Livian Nelson Pop și Bianca Comănici au format unul dintre cele mai interesante cupluri de la Puterea dragostei sezonul 3.

Livian și Bianca s-au despărțit, dar câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea dragostei a mărturisit că încă îl iubește pe Livian.

Livian a scos acum o piesă în care colaborează cu Ligi, însă versurile par să i se potrivească Biancăi Comănici.

"Împacă-te cu mine și o să devenim trei!"  este unul dintre mesaje, însoțit de un altul, tot despre împăcare:  "Pentru toți ăștia sau astea indecise, orgolioși/orgolioase, lăsați orgoliul deoparte că nu e bun! Împăcați-vă măcar acum de Crăciun, că de la anul vedeți voi.."

.

Livian este momentan singur, după ce s-a despărțit de ultima lui iubită, Florentina. Zvonurile l-au dat acum cuplat cu Ligi, cu care a colaborat pentru ultima lui piesă, însă Livian neagă că ar fi mai mult decât o prietenie între ei. 

Livian și Ligi au o istorie împreună. După ce Livian a anunțat în casa Puterea dragostei că se desparte de Bianca Comănici, Ligi a fost printre concurentele care s-au arătat dispuse să formeze un cuplu cu Livian.

Ligi era chiar în pole-position la un moment dat pentru a fi cu băiatul lui Nelson Mondialu, însă, în cele din urmă, Livian nu s-a mai cuplat cu nimeni în sezonul 2, pe care, de altfel, l-a câștigat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian și Bianca s-au contrat după despărțire

Deși a fost alături de Bianca atunci când au apărut imaginile compromițătoare cu ea, Livian s-a contrat cu aceasta după ce s-au despărțit.

Bianca Comănici și-a făcut curaj și i-a răspuns și tatălui lui Livian, Nelson Mondialu, după ce acesta a atacat-o în nenumărate rânduri.

„Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine.

O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul ăsta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el. Am văzut domnul, individul, că i-au zis oamenii lui ce am postat eu.
Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani... uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om.

Acest individ care face vlog-uri despre mine nu face treaba asta doar pentru Youtube, el are o obsesie.

El sună oameni și vorbește urât despre mine. El caută postări despre mine, a ajuns la un nivel avansat. Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire. Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora lui. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal. Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine. La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră. Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian. Nu se folosește de mine. El sună oameni și vorbește despre mine. El a încercat să-l îndepărteze de mine pe băiatul ăsta cu care vorbesc eu. Cum să faci așa ceva? Ești psihic instabil? O să mă ocup eu de oamenii ăștia, ei sunt firimituri pentru mine. O să mă ocup de ei. Chiar dacă au scos clipurile și live-urile, eu le am pe gmail. Mi-au trimis susținătorii mei tot. Nu mi-e mie frică de nimeni. N-au ce să-mi facă. Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni după mine să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim? Stați liniștiți că mie nu mi-e teamă. Am tăcut 1 an de zile, din respect pentru Livian. Nu mai, ajunge, prea mult respect, ajunge”, spunea Bianca Comănici, într-un vlog, despre Nelson Mondialu.

Citeste si: Livian este în doliu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut anunțul trist: „Cel de la care am învățat...”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.