Livian si Bianca sunt din nou un CUPLU! Dezvaluirea a fost facuta: "Nu s-au despartit niciodata"

Autor: A.I.

Livian si Bianca sunt in continuare un cuplu si nu s-au despartit niciodata. Dezvaluirea a fost facuta intr-un vlog.

"Sunt impreuna, nu s-au despartit niciodata", au dezvaluit persoane bine informate, apropiate de concurentii de la "Puterea dragostei".

Ele au dat ca argument si faptul ca Bianca si Livian se pupa in permanenta in emisiune si se comporta exact ca un cuplu obisnuit.

Ce mesaj a putut sa ii scrie Bianca lui Livian

Bianca si Livian au format si, potrivit ultimelor dezvaluiri, formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din casa'' Puterea dragostei''.

Dupa mai multe despartiri si impacari, cei doi inca isi poarta un respect nemarginit si pare ca se iubesc. Bianca a postat un  mesaj  pe o retea de socializare, mesaj care pare ca face referire la Livian: 

"Barbatul curajos este acela care iubeste o femeie salbatica"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca si Livian apar in continuare impreuna in vlogurile lui Livian, in ciuda faptului ca sustin ca s-au despartit!

Nu s-au sarutat pe gura in emisiune, insa pe obraz Bianca il tot pupa pe Livian.

Ce parere are fratele Biancai, Cristi, despre Livian!

Fratele Biancai Comanici, Cristi, a dezvaluit  ce parere are despre Livian, fostul si posibil viitorul iubit oficial al surorii sale.

"Parerea mea a fost doar din emisiune, ca doar acolo l-am vazut si putin pe langa, ca am fost sa mancam. Mi se pare un om foarte ok, foarte ok, mi-ar placea sa am un cumnat ca Livian, sincer. Arata si bine, e si inaltut, e super-ok. Am doar cuvinte de lauda la adresa lui, mai ales ca am avut niste conversatii cu el in timpul scandalului si chiar m-a linistit.

Am avut tot felul de idei in cap... un scandal ca asta nu poate sa-ti aduca decat suparari. Iti vin tot felul de idei in cap, poate face sor-mea o prostie sau se simte rau... Cand ai un om ca Livian langa tine, care vine si-ti spune "Stai linistit", omul e foarte ok", a spus Cristi Comanici, fratele Biancai.

"Crezi ca o iubeste?", a fost intrebat Cristi.

"Doar el stie. N-am cum sa stiu. Cred ca o respecta foarte mult. Nu stiu daca e o iubire prieteneasca sau e dorinta de a avea ceva in viitor cu persoana respectiva. Stiu bine ca e un respect de prietenie, dar e posibil sa fie si mai mult. Imi doresc sa fie chestia asta, dar nu pot sa-mi dau cu parerea, doar el stie(...) Eu cred ca vor mai fi impreuna", a mai spus fratele Biancai.

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.