Livian și Florentina, dezbrăcați în pat. Au uitat de inhibiții și s-au fotografiat în așternuturi

Author: Amalia Georgescu
Livian, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Lucrurile între Livian și Florentina par din ce în ce mai serioase, iar după ce și-au asumat relația, cei doi au început să se afișeze tot mai des împreună. S-au fotografiat în așternuturi și au postat imaginea pe instagram.

Livian pare că a uitat-o definitiv pe Bianca, asta dacă ar fi să luăm în calcul imaginile în care apare alături de noua lui iubită, Florentina. Cei doi au decis să nu mai țină departe de public povestea lor de dragoste, astfel că nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre. 

Livian și Florentina, surprinși în pat. Cum s-au lăsat fotografiați?

După o perioadă în care a preferat să nu dezvăluie prea multe informații despre viața lui sentimentală, acum, Livian a decis că a venit momentul ca prietenii lui virtuali să afle ce se întâmplă cu adevărat în sufletul lui. Mulți dintre susținătorii fostului concurent de la Puterea Dragostei sperau ca acesta să se împace cu Bianca, însă el pare hotărât să o uite definitiv, mai ales că acum are o nouă relație.

Citeste si: Ce cadou SCUMP i-a facut Livian iubitei sale! Florentina a facut totul public pe o retea de socializare

Livian a confirmat relația cu Florentina  și se pare că cei doi au început să vorbească din luna martie a acestui an, atunci când Livian se afla în casa Puterea Dragostei. Dacă inițial și-au dorit să fie discreți, ulterior, Livian și Florentina au renunțat la inhibiții.

Prima oară s-au fotografiat în timp ce se sărutau, iar acum, cei doi au fost surprinși în pat, dezbrăcați. Fotografia a fost postată de Livian pe contul personal de instagram și, așa cum era de așteptat, a stârnit foarte multe controverse.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ce trup de zeiță are Florentina, noua iubită a lui Livian! Acesta a recunoscut că se "iubesc" încă din luna martie!

Mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea din mediul online au considerat că atitudinea lui este nepotrivită și chiar au existat persoanele care l-au acuzat pe Livian că nu a făcut altceva decât să se folosească de Bianca în ultima perioadă. 

"Măcar din respect puteai să mai aștepți putin.", i-a scris un prieten virtual lui Livian în dreptul fotografiei în care acesta apare alături de Florentina.

Livian nu pare deranjat de comentariile primite, având în vedere că nu s-a grăbit să le răspundă celor care l-au criticat. În prezent, fostul concurent de la Puterea Dragostei pare mai îndrăgostit ca niciodată.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, prima vacanță alături de Florentina: „Suntem non-stop unul cu altul”