Livian și Florentina, un nou pas important în relație. Nu se aștepta nimeni ca totul să se întâmple atât de repede!

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 sep 2020, 14:16
Livian și Florentina, surprinși în mașină
Sursa: Instagram

Livian și Florentina nu vor să mai piardă niciun minut atunci când vine vorba despre relația lor, astfel că cei doi fac pași importanți. Unde au fost surprinși acum?

Livian are o nouă iubită, pe Florentina, iar de când și-au asumat relația, cei doi își petrec majoritatea timpului împreună. Mai mult decât atât, se pare că fostul concurent de la Puterea Dragostei are planuri serioase cu Florentina, având în vedere gestul pe care l-a făcut recent pentru ea.

Unde a dus-o Livian pe Florentina? Asta spune totul despre relația lor

Lucrurile evoluează rapid între Livian și Florentina, asta dacă ar fi să judecăm după imaginile pe care cei doi le postează pe rețelele de socializare.

Dacă în urmă cu câteva zile au fost surprinși la terasă, ulterior, cei doi îndrăgostiți s-au sărutat în public, s-au afișat dezbrăcați în așternuturi, iar acum, Livian a făcut un lucru care dovedește că relația cu Florentina nu este o joacă, ci începe să devină din ce în ce mai serioasă.

Citeste si: Cum arăta Livian de la Puterea Dragostei în prima lui zi de școală? FOTO

Convins că Florentina este femeia potrivită pentru el, Livian nu a mai stat pe gânduri și a hotărât să ducă relația lor la un alt nivel. Astfel, fostul concurent de la Puterea Dragostei a luat decizia de a-și duce noua iubită acasă pentru a-i face acesteia cunoștință cu părinții lui. S-a dat de gol într-un story pe care l-a postat pe contul personal de instagram. Livian a filmat-o pe Florentina în timp ce serveau masa, iar în momentul în care a mișcat camera, acesta a surprins-o pe mama lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mary a spus totul despre noua iubită a lui Livian: "A încercat să vorbească cu mai mulți băieți de la Puterea Dragostei." A dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a ales pe Livian

Astfel, deși în mediul online Livian a fost criticat pentru că a decis să pună capăt definitiv relației cu Bianca, se pare că fostul concurent de la Puterea Dragostei nu pune prea mare preț pe comentariile negative, preferând să nu îi asculte pe cei din jur și să își trăiască povestea de iubire alături de Florentina. Actuala iubită a lui Livian are o siluetă de invidiat și este pasionată de sport, acesta fiind încă un lucru pe care cei doi îl au în comun.

Citeste si: Mary și Bianca l-au făcut praf pe Livian, în direct, după ce s-a afișat cu nouă iubită! „Nu îți permiți nici măcar să plătești o masă?!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.