Livian și Nicoleta de la Puterea Dragostei și-au spus ADIO?! Cei doi foști concurenți au făcut anunțul aseara: "Din cauza unor discuții am încetat ..."

Autor: Diana Tilă
Livian și Nicoleta și-au spus adio?!

Livian și Nicoleta și-au spus adio, după numai câteva luni de relație?! Fostul concurent de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce s-a certat cu Nicoleta.

Livian de la Puterea Dragostei și Nicoleta formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă. În ultimele zile au existat mai multe zvonuri despre Livian și despre iubita sa, Nicoleta. Cei doi au petrecut o vacanță de vis în Istanbul, iar fiul lui Nelson Mondialu a intrat și în casa Puterea dragostei pentru câteva ore. 

Livian și Nicoleta și-au spus adio?!

La Puterea dragostei, Livian a dezvăluit că i-ar plăcea să intre din nou în casă, deși are iubită.

Acest lucru nu le-a picat deloc bine concurentelor din casă, care au reacționat rapid. 

Cei doi îndrăgostiți se iubesc mai mult ca niciodată, chiar dacă au trecut printr-o situația dificilă la început. Totuși, mai există și discuții destul de tensionate, ca în orice cuplu. Se pare că Livian și iubita lui au avut parte de o discuție aprinsă, iar de aici lucrurile au degenerat. Și-au spus îndrăgostiții adio, după o perioadă scurtă de timp de când se cunosc?

Aseară, fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat un mesaj bombă pe contul lui de Youtube. Se pare că tânărul a avut parte de o discuție destul de aprinsă cu iubita lui, iar de aici lucrurile au degenerat destul de tare, astfel că Livian a postat un clip prin care explică toată situația. Cu toate acestea, situația dintre cei doi pare să fi fost una destul de tensionată, iar acest lucru se simte din vocea fostului iubit al Biancăi Comănici. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian a făcut anunțul despre Florentina: "În clipa de față am ajuns..."

"Nu mai începem cu un zâmbet pe buze vlogul ăsta, pentru că vlogul ăsta anunță ce mulți se așteptau să fie. Din cauza unor discuții și din cauza anumitor chestii din ultimele zile, eu nu am mai încetat din a face Youtube, e plăcerea mea să fac clipuri și să interacționez cu voi. Însă, în ultimele zile, într-adevăr, am avut niște discuții, ca în orice cuplu, ca în orice relație, cu Nicoleta.

Într-un final, adică astăzi, am ajuns la concluzia că cel mai bine e să lăsam la o parte orice discuție și să fim.. fericiți. Nu știu dacă până la adânci bătrâneți..", a declarat Livian, pe contul sau de Youtube.

De asemenea, după aceste declarații, Livian a spus clar că este, în continuare, într-o relație cu iubita lui, Nicoleta și că este fericit alături de ea.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.