Livian, surprins alături de fosta iubită? Imaginile cu cei doi au ajuns pe internet

Autor: Amalia Georgescu
Livian, câștigătorul sezonului 2 Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Cum relația lui Livian cu Bianca stă sub semnul întrebării, prietenii de pe instagram ai acestuia încearcă să afle ce se întâmplă cu adevărat în viața lui. A fost sau nu surprins alături de fosta iubită?

La scurt timp după ce Bianca Comănici a anunțat că traversează o perioadă dificilă și că este epuizată din punct de vedere psihic, în spațiul online au apărut informații potrivit cărora Livian ar fi fost surpins în compania fostei sale iubite.

Livian s-a întâlnit cu fosta iubită?

Livian a evitat să ofere prea multe informații referitoare la viața lui personală, preferând ca după câștigarea sezonului cu numărul 2 al emisiunii Puterea Dragostei să se concentreze mai mult pe carieră.

De curând a lansat o piesă și atunci când credea că toate atenția publicului se va îndrepta către acest detaliu, pe internet au apărut fotografii cu el și fosta lui iubită.

Citeste si: Livian, prima reactie dupa ce Bianca Comanici si-a pus fatete dentare! Este schimbata total: "Cum sa nu ai…"

"Livian din nou alături de fosta lui iubită, Theodora? Oare e pe punctul de a deveni actuala? Sau pozele sunt mai vechi ținând cont de vestimentatia celor doi care nu reprezintă o zi de vară."

, este mesajul care a fost scris pe fotografiile în care Livian apare în compania unei domnișoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce această postare a ajuns pe instagram, prietenii virtuali ai lui Livian au sărit în apărarea acestuia. Se pare că fotografiile au fost realizate acum mai bine de un an, iar persoana care le-a făcut publice acum a fost acuzată că este invidioasă pe succesul lui Livian și că încearcă să aducă în atenția publicului imagini și informații de natură să îi afecteze acestuia imaginea.

Livian a confirmat că imaginile fac parte din trecutul său, dar și ipoteza că totul a fost făcut pentru a-l pune într-o lumină proastă.

Citeste si: Livian a făcut anunțul cu ochii în lacrimi: "Nu îmi găsesc cuvintele..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

În prezent, nu există foarte multe informații despre viața sentimentală a fostului concurent de la Puterea Dragostei. Deși el și Bianca păreau pe punctul de a se împăca după ce au petrecut mai multe zile împreună la București, ulterior, fiecare și-a continuat proiectele profesionale, unul la București, altul la Cluj, iar acum, relația lor este în continuare sub semnul întrebării.

Citeste si: Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3? Răspunsul pe care îl aștepta toată lumea! ”Lucrurile sunt clare”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.