Livian traieste socul vietii lui! Liana si Nelson NU sunt parintii lui! Apel disperat: ''Chiar daca m-ati abandonat...''

Author: O.P.
Actualizat: 13 feb 2020, 16:12

Dupa ce Nelson Mondialu a spus ca Livian nu este fiul lui, acesta a mai trait inca un soc. Intr-un vlog facut de Livian, acesta anunta ca isi cauta adevaratii parinti.

Livian traieste socul vietii lui!

''In urma declaratiilor tatalui meu, vreti sa stiti daca e adevarat, daca nu e adevarat, cum am primit aceasta veste, cum gestionez situatia, eu azi o sa va lamuresc. (...) 

In momentul in care am aflat ca nu sunt baiatul lui, s-a varsat tot. Am stat, m-am uitat in gol foarte mult timp dupa ce mi-a zis.

Nu am avut somn cateva nopti si dupa am inceput sa ma analizez eu pe mine si sa il analizez pe el. 

Citeste si: Raluca Munte, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" nu mai arata deloc asa! Iata cat de mult a slabit si ce silueta perfecta are tanara! Care este secretul aspectul ei fizic?

Citeste si: Schimbare de look pentru Andreea Oprica! NU mai arata asa! O mai recunosti?

Eu negam realitatea, ziceam, nu e adevarat sa nu fiu copilul lui, e pur si simplu o caterinca din partea lui.(...) Am zis, nu imi vine sa cred ca nu am iesit din burta lu mama. Am zis ca poate nu seman cu el, dar seman cu mama. Nici o potrivire. Mie nu vor sa imi zica care sunt parintii mei adevarati. Intrebarea este cand si daca voi putea sa ma intalnesc vreodata cu parintii mei adevarati.

Daca vedeti acest mesaj, sa nu va fie rusine, va rog frumos contactati-ma, chiar daca m-ati abandonat, ati avut probleme, va inteleg, dar vreau sa va cunosc'', a spus Livian.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Nelson Mondialu, declarații cutremurătoare! Livian nu este copilul său: "Liana a recunoscut că nu e al meu"

Citeste si: Livian, prima reactie dupa ce Nelson Mondialu a anuntat ca nu e tatal lui biologic: "Turbez, innebunesc"

Citeste si: Mădălin None se întoarce la Puterea Dragostei? ”A plecat Jador, așa că vine el...”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.