Livian a rupt tacerea de acasa: "Mamei ii place sa ma..."! S-a filmat dezbracat cand a facut dezvaluirea!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 00:10

Livian, vlog cu mama lui, Liana Nelson Pop: "Mamei ii place sa ma..." Livian Nelson Pop, castigatorul Puterea dragostei sezonul 2, are o relatie speciala cu mama lui, Liana.

Livian, vlog cu mama lui, Liana Nelson Pop: "Mamei ii place sa ma..." Liana a si recunoscut, intr-un vlog al sotului ei, Nelson Mondialu, ca persoana cea mai importanta de pe lume pentru ea este baiatul ei, Livian.

"Pe cine iubesti tu cel mai mult?", a intrebat-o Nelson Mondialu pe sotia lui, raspunsul ei venind prompt: "Pe Lobo (n.r.: Livian).

"Mamei ii place sa ma agite" este ultimul vlog facut de Livian Nelson Pop de acasa, de la Cluj.

Lui Livian nu i-a placut mancarea facuta de mama lui. "Pastele cu sos alb stii ca nu-mi plac", i-a spus Livian. "Dar nu-s cu sos alb", a replicat Liana, iar Livian a aratat mancarea la camera, pentru a demonstra ca are dreptate. "Mama, te apreciez(...), dar nu-mi pune, lasa ca mananc altceva", i-a zis Livian Lianei.

Livian s-a filmat la bustul gol, lejer, in ultimul lui vlog, realizat alaturi de mama lui, Liana.

Livian, vlog cu mama lui, Liana Nelson Pop: "Mamei ii place sa ma..."

Livian, vlog cu mama lui, Liana Nelson Pop: "Mamei ii place sa ma..." "Mi-am luat obiecte grele", a dezvaluit Livian in ultimul vlog, printre obiecte fiind si un mouse.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Liana l-a tachinat: "Doar un colet l-ai platit".

"Va pup, prieteni, si revenim in forta", si-a inceput Livian ultimul vlog, realizat de acasa.

Livian Nelson Pop este castigatorul show-ului Puterea dragostei sezonul 2 de la Kanal D. Livian a obtinut trofeul si cei 10.000 de euro destinati castigatorului. La fete castigatoarea a fost desemnata fosta iubita a lui Livian, Bianca Comanici, care a castigat si primul sezon Puterea dragostei.

Citeste si: Soc la Puterea dragostei: Bianca Comanici si Livian s-au despartit definitiv! S-a detonat si o alta bomba: "N-au fost niciodata impreuna"

Citeste si: Livian a dezvăluit totul: "Dacă aș avea o singură dorință..." Totul are legătură cu Bianca

Citeste si: Livian a făcut anunțul cu ochii în lacrimi: "Nu îmi găsesc cuvintele..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.