Liviu Dragnea a suferit un accident vascular cerebral! În ce stare se află, acum, fostul politician

Autor: Diana Ghita

Liviu Dragnea a suferit un AVC în Serbia

Sursa: Facebook Liviu Dragnea

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a trecut prin clipe de groază. Acesta a dezvăluit că a suferit un accident vascular cerebral (AVC) în timp ce se afla la Belgrad.

Însă, Liviu Dragnea a mărturisit că a fost salvat la timp de doctori. În acest sens, fostul politician recunoaște că a avut norocul să fie tratat de medicii din capitala sârbă, care l-au ajutat să supraviețuiască fără urmări grave ale accidentului vascular cerebral.

Liviu Dragnea se bucură că a fost preluat de niște doctori buni

Într-un interviu pentru Realitatea Plus, Dragnea a mărturisit că a trecut printr-o perioadă foarte instabilă din cauza stării lui de sănătate: „Am fost plecat și am mai avut și perioade în

care sănătatea nu a fost foarte bună. Acum am mai terminat cu plecările și stau mai bine”.

Citește și: Detalii șocante despre momentul în care Jaguaru de la „Insula de 1 milion” era cât pe ce să își piardă viață, în urma AVC-ului suferit: “M-a găsit un vecin, că altfel nu mai eram în viață!”

Fostul politician a vorbit deschis și despre momentul dramatic al AVC-ului, și a dezvăluit că a viața lui a fost salvată întrucât doctorii din Belgrad au intervenit foarte rapid și au tratat problema într-un mod

profesionist și eficient. De asemenea, fostul politician a ținut să laude condițiile oferite de respectivul spital.

„Am avut un accident vascular cerebral, care m-a prins în Belgrad. Jos pălăria și mă rog la Dumnezeu tot timpul pentru medicii din Belgrad, de la spitalul lor central, dotat și modernizat foarte de curând, de o calitate excepțională”, a spus bărbatul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se simte Liviu Dragnea după AVC

Liviu Dragnea a povestit că a ajuns la urgențe într-o stare extrem de gravă, dar a părăsit spitalul după trei zile complet recuperat și fără urmări ale afecțiunii.

„Am intrat aproape mort și am ieșit după trei zile viu, sănătos, întreg la minte și fără niciun fel de urmări. Dumnezeu m-a ajutat și am depășit acest moment.

Am făcut ulterior controale și e în regulă”, a mai povestit Liviu Dragnea, conform sursei citate.

Citește și: Cum i-a venit lui Liviu Dragnea ideea să-și lanseze propria emisiune culinară. Cine l-a inspirat pe fostul lider politic

Accidentul vascular cerebral este o afecțiune gravă în care fluxul de sânge către o anumită parte a creierului este întrerupt sau redus, conducând la moartea celulelor cerebrale în câteva minute.

Liviu Dragnea, fost președinte al PSD, a fost condamnat în 2019 la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. După o perioadă de detenție, a fost eliberat condiționat în iulie 2021, după ce a fost închis mai bine de 2 ani.