Liviu Dragnea, ultimele informatii de la spital! In ce stare se afla liderul PSD

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 mar 2019, 14:40

Liviu Dragnea a fost externat din spital in cursul zilei de joi, potrivit ultimelor informatii.

Liderul PSD a fost internat din cauza unor dureri extrem de puternice de spate, iar in urma investigatiilor medicii au descoperit ca sufera de dubla hernie de disc.

Singura rezolvare a acestei probleme grave de sanatate ar fi o operatie; se pare insa ca Liviu Dragnea a decis sa amane aceasta varianta pana dupa alegeri. In schimb, ca o solutie temporara, liderul PSD a optat sa faca infiltratii.

"Nu, nu a fost operat si se pare ca nu vrea sa fie operat. Medicii o sa gaseasca o solutie intermediara, adica o sa ii faca infiltratii care sa il puna pe picioare in perioada urmatoare cand avem campanie si alegeri, dar tot la operatie va ajunge dupa luna iunie.

"Momentan este inca sub observatia medicilor", a declarat ieri Codrin Stefanescu, pentru Mediafax.

Liviu Dragnea, internat de urgenta duminica

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Liviu Dragnea a fost internat de urgenta in cursul zilei de duminica la un spital privat din Capitala, dupa ce a acuzat dureri de spare foarte puternice.

In urma investigatiilor se pare ca Liviu Dragnea are dubla hernie de disc. Liderul PSD avea aceste probleme de mai multa vreme, insa in ultimele zile durerile s-au acutizat.

"Efectiv nu a mai putut sta in picioare din cauza durerilor de spate care persista de mai multa vreme. Ele s-au acutizat in ultimele zile din cauza turneului national.

"La insistentele mele si ale lui Mircea Draghici a plecat de urgenta la un spital din Bucuresti pentru a-si face un RMN.

In functie de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de facut", spunea Codrin Stefanescu duminica.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.