Liviu Guță, invitatul lui George Tănase, în emisiunea ”Zig Zag”. Ce părere are acesta despre persoanele care îi adresează comentarii răutăcioase

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 nov 2022, 13:52

Liviu Guță, invitatul lui George Tănase, în emisiunea ”Zig Zag”. Ce părere are acesta despre persoanele care îi adresează comentarii răutăcioase

Sursa: Instagram

Liviu Guță a fost invitat în emisiunea ”Zig Zag”, unde a vorbit cu George Tănase despre mai multe subiecte. Artistul își vede, în continuare, de planurile sale, indiferent de câte comentarii răutăcioase primește.

Liviu Guță a fost invitat în emisiunea ”Zig Zag”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Artistul a spus ce părere are despre oamenii care îi adresează cuvinte răutăcioase, dar și despre persoanele pe care le-a întâlnit datorită meseriei sale.

Liviu Guță nu se lasă afectat de comentariile răutăcioase

George Tănase i-a citit lui Liviu Guță un comentariu mai puțin frumos pe care un internaut l-a scris la o melodie, dar artistul nu s-a lăsat afectat și a spus ce părere are despre astfel de

persoane.

„Eu nu i-am greșit cu nimic omului. Dar el, probabil, să vezi că sunt mulți oameni cărora poare nu le place fața ta, poate... Dar eu îți spun că o fac din frustrare. Ei, de fapt, pot să face orice în viață, poate să fie oricine în viață, poate să facă orice, numai că stau în casă și taca-taca și stă, așa, pe calculator și...

Noroc că este Internetul ăsta și că au apărut atâtea site-uri de socializare”,
a spus Liviu Guță.

Atunci când a fost citit un comentariu în care muzica acestuia era criticată, Liviu Guță a spus că nu mai poate cânta doar genul de melodii care era în trend în urmă cu mai mulți ani, deoarece trebuie să se adapteze, dar, chiar și așa, din când în când, mai revine și la muzica pe care o făcea.

Citește și: Zannidache, dezvăluiri neașteptate! Ce ar face artistul dacă ar fi nevoit să renunțe la social media! „Mereu mă gândesc ce mi-ar plăcea să dispară!” Iată ce meserie ar practica!

„Eu mă adaptez vremurilor, evident, dar mai scot și ce cântam. Eu când de toate”, a mai spus artistul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Liviu Guță nu stă departe de muzică nici când are timp liber

Liviu Guță are un program foarte încărcat, dar reușește să se bucure și de timp pentru el. Chiar și așa, atunci când este liber, nu poate, pur și simplu, să stea, și continuă să facă muzică, dar nu uită și de micile plăceri.

„Ce fac eu toată ziua, când sunt liber, bineînțeles, mai trag o piesă, că am studioul în casă, mai compun ceva, mai fac o idee.

După aia, mă duc la televizor, mă uit la televizor, după aia, mă duc la frigider, rup din ceva, pac, mănânc, ciugulesc.

Iar mă duc în pat, mă trage energia acolo. Nu am din alea mă duc la restaurantul cutare, să mănânc nu știu ce... Chiar am primit slănină de la cineva din Maramureș, mamă, și o brânză bună...”.

Citește și: Paul Alex își amintește cu groază de vremurile în care a locuit la orfelinat. Unul dintre colegii lui l-a violat când avea doar 12 ani: „Făcea 18 ani și a decis să fiu cadoul lui”

„M-am împrietenit cu Iker Casillas, e fratele meu. Mi-a dat mesaj de ziua mea, mi-a scris. Am cântat la niște prieteni, la un om mare, imens. M-am trezit în Rai, am cântat în engleză. Am plecat în California cu Iker, am mers la restaurant, ne-am distrat”, a mai povestit Liviu Guță.