Liviu Guta, la testul cu poligraful!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:42

In editia de duminica, 15 noiembrie, a emisiunii “Roata Norocului”, Liviu Guta este invitatul care vine in sprijinul unei familii greu incercata de soarta.

Mario, in varsta de 12 ani, locuieste impreuna cu bunicii lui intr-o casa modesta, in conditii greu de imaginat. Artistul a dansat in pasi de Charleston, a interpetat melodiile lui Elvis Presley, toate acestea pentru a fi cat mai aproape de a castiga cat mai multe premii pentru Mario.

Sunt foarte emotionat! Ma bucur ca ma aflu aici in aceasta seara si ca am sansa de a-l putea ajuta pe Mario ”,
a spus cantaretul. Liviu Guta a ajuns si la testul poligraf special realizat de Ana-Maria Barnoschi si Bursucu. Asezat pe scaun, cu o cratita pe cap si zeci de leduri infasurate in jurul capului, a raspuns sirului de intrebari incomode.“Il placeam mai mult pe Liviu Varciu in postura de prezentator la "roata"”, a glumit Liviu Guta in timp ce era chestionat de amfitrionii show-ului.    
Nu ratati o editie incendiara a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Indiferent de castigurile de la “Roata Norocului”, Mario, la fel ca fiecare dintre
copiii pentru care vor juca vedetele,  beneficiaza o bursa de educatie oferita de Scoala si Gradinita Romano-Finladeza. In cadrul campaniei ”Salvator de viitor”, initiate de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza alaturi de Kanal D, Habitat for Humanity Romania si Proconsul,  putem ajuta impreuna mai multi micuti care se confrunta cu dificultati financiare si care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a-si construi un viitor frumos. Impreuna, putem construi un centru comunitar, in care copii din familii sarace vor beneficia de un program educational complet, masa si supraveghere constanta. 
Cu un sms la 8838, in valoare de 2 euro, vom putea face acest lucru posibil! Numarul este valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.