Liviu Guta si Minodora fac orice ca sa castige o masina la “Jumatatea mea stie!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Liviu Guta si Minodora sunt invitatii vedeta din emisiunea “Jumatatea mea stie!”, prezentata de Gabriel Coveseanu, la Kanal D.

 

Liviu Guta si Minodora fac orice ca sa castige o masina la “Jumatatea mea stie!”
Liviu Guta si Minodora sunt invitatii vedeta din emisiunea “Jumatatea mea stie!”, prezentata de Gabriel Coveseanu, la Kanal D. Liviu si Minodora lupta in beneficiul unei familii greu incercata de soarta si sunt hotarati sa iasa invingatori din lupta pentru marele premiu.
Una dintre probele care le-au dat batai de cap artistilor si au starnit tensiune in platoul emisiunii a fost proba de escaladat navete (n.r.
obiect, in forma de lada compartimentata, care serveşte la transportul unor produse alimentare). Incercand sa faca tot posibilul pentru pentru a castiga marele premiu pus la bataie, Liviu a riscat la maximum si a escaladat 17 navete. Minodora, colega de breasla, l-a incurajat in tot acest timp, dandu-i indicatii pentru a face pariul:”Incet, incet, usor. Nu te grabi!”
Tachinat de Cove in timp ce executa aceasta proba dificila, artistul i-a raspuns transant:”Razi? Lasa ca voi cobori eu!”.
Si alte momente pline de tenisune dar si amuzament le veti descoperi astazi, 8 octombrie, incepand cu ora 20.00, la “Jumatatea mea stie”, la Kanal D.

Liviu si Minodora lupta in beneficiul unei familii greu incercata de soarta si sunt hotarati sa iasa invingatori din lupta pentru marele premiu. Una dintre probele care le-au dat batai de cap artistilor si au starnit tensiune in platoul emisiunii a fost proba de escaladat navete (n.r.

obiect, in forma de lada compartimentata, care serveste la transportul unor produse alimentare).

Incercand sa faca tot posibilul pentru pentru a castiga marele premiu pus la bataie, Liviu a riscat la maximum si a escaladat 17 navete. Minodora, colega de breasla, l-a incurajat in tot acest timp, dandu-i indicatii pentru a face pariul:” Incet, incet, usor. Nu te grabi!


Tachinat de Cove in timp ce executa aceasta proba dificila, artistul i-a raspuns transant:” Razi? Lasa ca voi cobori eu! ”.
Si alte momente pline de tenisune dar si amuzament le veti descoperi astazi, 8 octombrie, incepand cu ora 20.00, la “ Jumatatea mea stie ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”