Liviu Varciu, 12 ore pe platoul de filmare pentru emisiunea “Deschide Camera Comorilor!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Liviu Varciu, amfitrionul show-ului “Deschide Camera Comorilor!”, se declara un norocos pentru ca a revenit pe platoul de filmare.

 

Liviu Varciu, 12 ore pe platoul de filmare pentru emisiunea “Deschide Camera Comorilor!”
Liviu Varciu, amfitrionul show-ului “Deschide Camera Comorilor!”, se declara un norocos pentru ca a revenit pe platoul de filmare. Cum pregatirile sunt in toi, ca totul sa fie extraordinar la debutul emisiunii, pe 12 martie, vedeta Kanal D petrece in lumina reflectoarelor pana la 12 ore pe zi, munca asidua, dar care ii aduce satisfactii enorme.
“M-am bucurat foarte mult ca am revenit pe platoul de televiziune, ca am inceput filmarile pentru emisiunea, un show antrenant, cu multe premii puse la bataie. Impreuna cu echipa de productie muncim umar la umar si petrecem pe platoul de filmare pana la 12 ore pe zi. Stiu, multa munca, dar cand vezi la sfarsitul filmarilor rezultatul muncii, nu poti decat sa te bucuri foarte mult”, a spus Liviu Varciu.
Liviu Varciu ii incurajeaza in permanenta pe concurenti si detensioneaza atmosfera glumind, care uneori atinge cote maxime.
La filmarile pentru show-ul “Deschide Camera Comorilor!” am cunoscut concurentii extremelor: sunt aceia care se descurca foarte bine in ceea ce priveste gestionarea timpului, isi numara secundele ramase, nu stiu cum reusesc, si altii care nu au nicio legatura cu orientarea in timp si spatiu. J Mai multe veti vedea pe 12 martie, cand va avea loc debutul emisiunii ”, a adaugat Liviu Varciu.
Nu ratati, incepand din 12 martie, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, cea mai antrenanta emisiune concurs a momentului, “Deschide Camera Comorilor!”, cu Liviu Varciu, la Kanal D!

Cum pregatirile sunt in toi, ca totul sa fie extraordinar la debutul emisiunii, pe 12 martie, vedeta Kanal D petrece in lumina reflectoarelor pana la 12 ore pe zi, munca asidua, dar care ii aduce satisfactii enorme.



M-am bucurat foarte mult ca am revenit pe platoul de televiziune, ca am inceput filmarile pentru emisiunea, un show antrenant, cu multe premii puse la bataie. Impreuna cu echipa de productie muncim umar la umar si petrecem pe platoul de filmare pana la 12 ore pe zi. Stiu, multa munca, dar cand vezi la sfarsitul filmarilor rezultatul muncii, nu poti decat sa te bucuri foarte mult ”, a spus Liviu Varciu.


Liviu Varciu ii incurajeaza in permanenta pe concurenti si detensioneaza atmosfera glumind, care uneori atinge cote maxime.

La filmarile pentru show-ul “ Deschide Camera Comorilor! ” am cunoscut concurentii extremelor: sunt aceia care se descurca foarte bine in ceea ce priveste gestionarea timpului, isi numara secundele ramase, nu stiu cum reusesc, si altii care nu au nicio legatura cu orientarea in timp si spatiu.
J Mai multe veti vedea pe 12 martie, cand va avea loc debutul emisiunii ”, a adaugat Liviu Varciu.

Nu ratati, incepand din 12 martie, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, cea mai antrenanta emisiune concurs a momentului, “ Deschide Camera Comorilor! ”, cu Liviu Varciu, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei