Liviu Varciu a dat startul caravanei “Roata Norocului”, la Bucuresti!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:27

Vineri, 20 aprilie, Kanal D a dat startul caravanei “Roata Norocului”. Bucurestenii sunt asteptati incepand cu ora 11.00 la Baneasa Shopping City pentru a se inscrie la cel mai de succes show-concurs de divertisment din istoria televiziunii.

Liviu Varciu conduce caravana “Roata Norocului” si va ajunge in Constanta (22 aprilie – Tomis Mall), Iasi (24 aprilie – Iulius Mall), Cluj (26 aprilie – Iulius Mall), Timisoara (28 aprilie – Iulius Mall) si Craiova (30 aprilie – Electroputere Parc).

 

In fiecare dintre aceste orase vor avea loc, pe langa interviurile de recrutare a concurentilor pentru emisiunea “ Roata Norocului ” si evenimente organizate pentru publicul larg.

Pe intreg parcursul zilei, toti cei prezenti in spatiile special amenajate de Kanal D, fie ca isi doresc sau nu sa se inscrie la concursul televizat,  isi vor putea exersa norocul la Roata, dezlega puzzle-uri de cuvinte si castiga premii instant.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

"Va asteptam la castinguri, sa fiti veseli, spontani si haiosi!”, a declarat Liviu Varciu.