Liviu Varciu a fost cu cainele la microcipat dupa ce s-a trezit cu Politia la usa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 08 oct 2020, 11:50

Daca pana anul acesta era simplu sa ai un animal de companie, de anul viitor toti cateii vor trebui sa aiba implantat un CIP.

Odata microcipat, cainele primeste un cod unic pentru Romania si Europa si un carnet de sanatate. Microcipul se injecteaza intre cei doi omoplati ai catelului si este nedureros. Acesta se schimba odata la 5 ani.

Chiar si Liviu Varciu s-a trezit cu Politia la usa, asa ca a dat fuga la un medic veterinar pentru a-si microcipa patrupedul.

"Dragii mei, daca nu aveti timp sa va cresteti cateii, daca nu aveti timp pentru dumneavoastra si vreti sa aveti un moft si sa va luati caine, nu o faceti! El devine stapanul, voi deveniti sclavii", a spus mai

in gluma, mai in serios Liviu.

"Cainele va fi inscris intr-o baza de date unde poate fi gasit oricand de catre oricine e interesat sa afle al cui e catelul pierdut pe strada", a adaugat medicul veterinar.
##VIDEO114436##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.