Liviu Varciu a marturist care este cea mai mare dorinta a lui: "E visul meu"

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

Dupa ce a castigat simpatia publicului in calitate de prezentator tv, Liviu Varciu a cunoscut si succesul pe scenele de teatru, odata cu rolul lui Norman, in comedia "Menage a trois".

 

Liviu Varciu vrea un rol intr-un film istoric
Dupa ce a castigat simpatia publicului in calitate de prezentator tv, Liviu Varciu a cunoscut si succesul pe scenele de teatru, odata cu rolul lui Norman, in comedia "Menage a trois". Cea mai mare dorinta a vedetei Kanal D este, insa, sa interpreteze un personaj istoric, cu greutate, intr-un film de lungmetraj.
"As vrea sa interpretez un rol intr-un film istoric, un personaj important, complex.
E visul meu dintotdeauna sa ma bat calare", a declarat, cu umorul caracteristic, Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului”, de la Kanal D.

Cea mai mare dorinta a vedetei Kanal D este, insa, sa interpreteze un personaj istoric, cu greutate, intr-un film de lungmetraj."As vrea sa interpretez un rol intr-un film istoric, un personaj important, complex. E visul meu dintotdeauna sa ma bat calare", a declarat, cu umorul caracteristic, Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului”, de la Kanal D.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”