Liviu Varciu abia asteapta ninsorile

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:50

Cand toata lumea se bucura de acesta toamna tarzie si de zilele frumoase din ultima vreme, Liviu Varciu stramba din nas si spune ca el isi doreste sa vina gerul si ninsoarea.

Vedeta Kanal D marturiseste ca iarna este anotimpul sau preferat, iar anul acesta asteapta venirea ei mai mult ca oricand.

"Nu mai vin odata ninsorile? Am avut un an plin cu multe filmari si fara zile de concediu. Stiu ca perioada urmatoare o sa fie la fel de incarcata, dar prind puteri gandindu-ma la zilele sfarsitului de an, la Craciun si Revelion, cand voi sta cu ai mei cat doresc! Am avut parte de o copilarie minunata.

In vacanta de iarna, mergeam la tara unde eram rasfatat cu cozonac asa cum numai bunica stia sa-l faca. Imi aduc aminte cu drag de zilele cand mergeam la colindat, sau ne dadeam cu sania pe derdelus…", a declarat Liviu Varciu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.