Liviu Varciu: ”Am doua mame si doi tati, suntem ca...”

Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 06:40

Liviu Varciu, amfitrionul showului “Deschide Camera Comorilor!”, de la Kanal D, pune mare pret pe familie si prietenii adevarati.

Vedeta  a povestit ce inseamna sa cunosti succesul si cat de important este sa ai prieteni de nadejde in momente de cumpana. Dupa anii 2000, atunci cand viata l-a pus la grea incercare, dupa ce trupa L.A. a intrat intr-un con de umbra, Liviu Varciu a fost sprijinit de sotii Cliseru, care l-au primit in casa lor si l-au ajutat sa treaca de perioada dificila.

“Pe domnul Stefan si pe doamna Nicoleta Cliseru i-am cunoscut in ’99.

Cativa ani mai tarziu, cand am trecut printr-o perioada nu tocmai fasta, acestia mi-au sarit in ajutor si m-au gazduit 3 ani in casa lor. Pot spune ca deja am doua mame si doi tati, suntem ca o mare familie. Domnul Stefan Cliseru m-a sfatuit sa nu renunt la ceea ce imi doresc, sa zambesc tot timpul, chiar daca sunt suparat. Un sfat de care tin seama intotdeauna a fost sa nu imi las barba sa creasca mai mult de 4 zile !”, a povestit Liviu Varciu.


Liviu Varciu prezinta in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D, show-ul concurs “Deschide Camera Comorilor!”, o productie de succes in care ingredientele de baza sunt distractia, viteza de reactive, testele de cultura generala si premiile uriase.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii