Liviu Varciu catre Anna Lesko: "Mai tii minte cand te fugaream cu un pix in mana, ca sa imi dai autograf?". Nu rata o editie INCENDIARA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 16:39

Vineri, 24 mai, de la ora 20.00, Anna Lesko este invitatul vedeta care va invarti “Roata Norocului” alaturi de Liviu Varciu! Anna Lesko va invarti roata pentru Asociatia Filantropica Berca, din Buzau, incercand sa castige cat mai multe premii pentru micutii din acest camin.

Emotionat ca o are alaturi pe frumoasa artista, Liviu Varciu a rememorat momentul cand a intalnit-o pentru prima oara pe Anna Lesko.   “Mai tii minte cand te fugaream cu un pix in mana, ca sa imi dai autograf?”, a intrebat-o prezentatorul.  

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/an-07b3eb53534a211dce3f80cdb277151a.jpg
Daca Ana-Maria Barnoschi a venit in platoul emisiunii pregatita de plaja, in costum de baie si cu ochelarii de soare la ochi, Anna Lesko a abordat si ea o tinuta foarte sexy.

Imbracata numai cu o bluzita confectionata din nasturi, cantareata a fost admirata indelung si felicitata de prezentatorul emisiunii  pentru interesanta alegere vestimentara. Aparitia-i ravasitoare nu a aparat-o insa de pedepse. Daca va imaginati ca nu puteti cara boabe de mazare cu paiul, Anna Lesko va demonstra contrariul!  

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nu ratati  ‘ Roata norocului ’, un show incendiar oferit de Liviu Varciu si invitata sa foarte speciala, Anna Lesko, vineri, 24 mai de la ora 20.00, la Kanal D!