Liviu Varciu, CEL MAI DE PRET INVITAT la ziua fiicei sale

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 14:08

Carmina, fiica lui Liviu Varciu dintr-o relatie anterioara casatoriei, a implinit varsta de 11 ani.

Liviu Varciu tocmai a devenit tata de adolescenta! Fiica lui, Carmina si-a serbat frumoasa varsta de 11 ani. Prezentatorul emisiunii" Roata norocului" si Amy, mama fetitei, i-au organizat acesteia o petrecere la care au participat 35 de copii. Insa, desi fiica lui a fost vedeta de data asta, Liviu Varciu a fost invitat special. 

Carmina si Amy i-au facut vedetei Kanal D o mare surpriza.

Tortul Carminei avea o poza cu ea alaturi de tatal ei. Gestul l-a emotionat pana la lacrimi pe Liviu Varciu." Sunt fericit! Sunt emotionat, nu prea pot sa vorbesc", a marturisit Liviu Varciu. " Asta e cea mai mare greseala a vietii mele ca nu am stat langa fata mea, dar ea nu e suparata pe mine si ma iubeste si ma respecta", a adaugat prezentatorul care a dezvaluit ca din toamna e posibil ca fiica lui impreuna cu mama ei sa se mute in Bucuresti pentru a fi mai aproape de tatal ei. 


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/varciu-1-3a1023e73e41ab60c786f3898db12bda.JPG

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”