Liviu Varciu da startul la distractie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:17

Din 20 iunie, Kanal D prezinta cel mai tare show de divertisment al verii, "Roata norocului", prezentat de Liviu Varciu.

In fiecare miercuri, joi si vineri de la 20:00, prezentatorul emisiunii impreuna cu asistenta sa, Ana-Maria Barnoschi, sunt gata sa ii rasplateasca pe cei mai isteti si norocosi dintre concurenti cu premii fantastice, fara precedent in televiziunea din Romania. Trei concurenti isi vor pune la bataie norocul si abilitatea de a dezlega puzzle-uri de cuvinte pentru a castiga bani, electronice, elecrocasnice si gadgeturi de ultima generatie, piese de mobilier, produse cosmetice, bax-uri de bere, carburant in cantitati impresionante si chiar masini.

O vedeta se va alatura concurentilor la fiecare editie, castigurile obtinute de aceasta urmand sa mearga catre un caz social. 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Prezent in platoul "CanCan TV" alaturi de frumoasa lui asistenta, Liviu Varciu a marturisit ca asteapta cu nerabdare, dar si cu mari emotii, sa inceapa emisiunea" Roata norocului". Chiar daca multi barbati l-au invidiat pe Liviu pentru ca are alaturi de el o asistenta asa de sexy, gazda show-ului a declarat clar si raspicat:" Nu e indicat sa te combini la servici".

Ce face atunci, Liviu Varciu de atrage femeile frumoase precum un magnet?