Liviu Varciu: "Daca ai carte, ai parte de absolut orice!"- Cum l-a determinat tatal vedetei sa citeasca!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 12:53

Joi, 6 iunie, de la ora 20.00, Liviu Varciu si Ana-Maria Barnoschi va asteapta la o editie incendiara a emisiunii “Roata norocului”.

Familiarizata cu vocalele si consoanele din emisiune, Ana-Maria Barnoschi s-a hotarat ca pret de cateva ore sa intre in rolul unei bibliotecare, savurand fiecare pagina din basmele lui Hans Christian Andersen, asta in ciuda faptului ca tinea cartea invers. Motivul expus de simpatica asistenta a fost  unul pe cat de convingator pe atat de comic. “Este atat de buna cartea aceasta incat nu mi-am dat seama ca o tin invers.

Nu vreau sa par mai culta, ci sunt aici pentru a imprumuta carti oamenilor care vor sa citeasca”, a spus colega lui Liviu Varciu.
 

Mai mult, Ana-Maria Barnoschi i-a recomandat lui Liviu Varciu o “colectie ilustrata”, cu 52 de actori cunoscuti si 2 jokeri, insumand un impresionant pachet cu carti de joc. 
 

Liviu Varciu a rememorat un episod din anii copilariei cand tatal sau i-a oferit o recompensa si o explicatie neobisnuita pentru un 5 la istorie.

”Daca ai carte, ai parte de absolut orice! Imi aduc aminte de anii copilariei cand  stateam cu tatal meu la masa si i-am zis ca am luat nota 5 la istorie; tata m-a  felicitat pentru asta. In timp ce mancam din prajitura primita drept recompensa, prin fata mea au trecut 2 domnisoare enervant si groaznic de frumoase. L-am intrebat atunci cine se bucura de fete ca acestea si el mi-a raspuns: premiantii, fiule, premiantii!”,

a povestit Liviu Varciu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Nu ratati, o editie speciala “ Roata norocului ”, joi, 6 iunie, la Kanal D.