Liviu Varciu despre cele mai frumoase comori din viata lui!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:59

Daca va intrebati care sunt comorile lui Liviu Varciu, aflati ca nu este vorba nicicum despre lucruri materiale, ci despre cele doua fiinte care ii fac viata mai frumoasa: fiica sa, Carmina si mama ei, Ami.

Liviu Varciu a realizat recent un interviu pentru Libertatea de weekend in care a povestit despre relatia pe care o are cu fiica lui, Carmina si cu mama acesteia. "De dragul Carminei, am trecut peste resentimente si am ajuns sa am o relatie frumoasa de prietenie cu Ami. Ne leaga fetita noastra. Am facut front comun ca sa-i fie bine." Astfel, timpul a vindecat ranile lasate de relatia destramata, iar Liviu si Ami, fosti iubiti, au devenit cei mai buni prieteni.

O mare contributie la acest lucru l-a avut Carmina, acum in varsta de 12 ani.

Prezentatorul emisiunii 'Deschide Camera Comorilor" este topit dupa fetita lui si ii face toate capriciile. Liviu s-a straduit din rasputeri ca cele doua sa vina sa locuiasca in Bucuresti pentru a-i oferi Carminei posibilitatile unui viitor mai bun. Micuta chiar si-a exprimat dorinta ca vrea sa devina artista.

Acum, Ami si Carmina locuiesc aproape de Liviu, in acelasi cartier rezidential, iar Liviu contribuie la cheltuielile casei cu oricat e nevoie. Carmina il rasplateste cu note bune la scoala unde este deja o mica vedeta datorita lui tati.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

NU rata in fiecare miercuri de la ora 20:00 emisiunea "Deschide Camera Comorilor!"

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.