Liviu Varciu despre despartirea Andreei Mantea de Stefan Stan: "Eu le-am zis sa beleasca ochii nu... altceva! Ei au facut invers!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:59

In urma cu doar trei saptamani, Liviu Varciu le-a dat un sfat celor doi, pe atunci indragostiti. Astfel, prezentatorul emisiunii "Roata Norocului" a comentat despartirea celor doi in stilu-i caracteristic.

Proaspat si dureros iesit dintr-o noua tentativa de relatie alaturi de Adelina Pestritu, fosta sa sotie, Liviu era incantat ca Andreea si Stefan au decis sa se casatoreasca, insa nu a putut sa nu isi manifeste un strop de ingrijorare sub forma unui sfat: "Sa fie intr-un ceas bun si sper sa nu pateasca la fel ca mine. Dar din cate am vazut, au cam aceeasi soarta.

Sa beleasca ochii ca sa nu beleasca altceva".

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/man-00d9d4daec71caa90d7d88f3c8a96154.JPG

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Acum, prezentatorul emisiunii" Roata Norocului" de la Kanal D, imediat dupa ce a aflat de separarea celor doi, a declarat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro: "Ce sa le fac, daca nu m-au ascultat! Eu i-am prevenit! Le-am zis sa aiba grija si sa beleasca ochii nu altceva"  - Citeste AICI continuarea declaratiei!