Liviu Varciu, despre dragoste: "Daca ajungi in pat cu ea din prima seara..." Afla continuarea!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:18

Sambata, 9 februarie, incepand cu ora 21.00, la Kanal D, Tili Niculae si Escu va asteapta la o editie speciala a emisiunii “Crezi ca esti normal?”.

Invitatii surpriza din aceasta saptamana sunt Ana-Maria Barnoschi si Liviu Varciu. Cei doi o sustin in concurs pe Isabelle, concurenta care va incearca sa castige premiul cel mare pus in joc, in valoare de 25.000 de RON.

“Cat este despre cat de normal e sa-i gresesti numele persoanei iubite? ”, aceasta a fost intrebarea care l-a pus in dificultate pe prezentatorul de la “Roata norocului”. Liviu Varciu a afirmat ca o astfel de confuzie se poate instala frecvent, atunci cand o relatie se afla la debut.



“E normal sa-I gresesti numele cand te intalnesti cu o persoana a doua oara in viata, se mai intampla… Daca ajungi cu ea in pat din prima seara, e posibil sa-i gresesti numele
”, a spus acesta.

In ceea ce priveste normalitatea/anormalitatea unei partide de amor in avion, prezentatorul de la “Roata norocului” a concluzionat ca e firesc sa faci amor oriunde atata timp cat nu-i deranjezi pe ceilalti.


La ce provocari anormale vor fi pusi Liviu si Ana-Maria, aflati sambata, incepand cu ora 21.00, in emisiunea “Crezi ca esti normal?”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”