Liviu Varciu despre Oana Zavoranu: “Este o femeie enervant de frumoasa!”

Editor: Alina Dirdala Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:56

Vineri, 30 mai, de la ora 22.15, la Kanal D, Liviu Varciu “Deschide Camera Comorilor”. In aceasta saptamana, Oana Zavoranu si VJ-ul Mircea Zara sunt cele doua persoane publice care vor intra in concurs pentru a lua premiile puse la bataie de Liviu Varciu.

La debutul show-ului, Liviu Varciu nu s-a sfiit sa o complimenteze pe invitata sa.

Imi lasi dracusorul aici, langa mine? ”, l-a intrebat Liviu pe Mircea Zara. “ Iti las aceasta pantera neagra! ”, i-a replicat VJ-ul.

Pe langa Oana Zavoranu, orice pantera e pisica. Sa-i dam Cezarului ce e al Cezarului. Oana e o femeie enervant de frumoasa.

Sa traiasca doamna Mariana ca a facut-o! ”, a spus Liviu. Cate premii vor fi in stare cei doi sa scoata din “ Camera Comorilor ”, dar si ce intrebari de cultura generala o vor pune in incurcatura pe Oana Zavoranu, aflati vineri seara, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu ratati emisiunea concurs “ Deschide Camera Comorilor ” prezentata de Liviu Varciu, in fiecare vineri, de la ora 22.15,

la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.