Liviu Varciu: "Este exact ca viata, o loterie". Afla cand are de gand prezentatorul sa-si faca o noua relatie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 19:15

Livu Varciu, prezentatorul emisiunii "Roata Norocului" a acordat un interviu pentru Ziare.com in care a vorbit despre pasiunile lui, fiica sa, dar si ce parere are despre subiectul "droguri".

Ati cantat, ati jucat in filme si prezentati emisiuni. Care dintre cele trei ocupatii va defineste cel mai bine?

"In showbiz m-am facut recunoscut prin muzica, iar mai apoi prin postura de prezentator si actor. Prin urmare, cred ca muzica este cea care ma defineste cel mai bine..."

 

Fiica dvs, Carmina, este afectata de materialele cu si despre dvs. prezentate de ziare sau la TV?

"Sunt momente cand in presa apar anumite neadevaruri care o pot supara pe fiica mea, Carmina; momentan este prea mica pentru a

citi presa tabloida si pentru a vedea articolele rautacioase la adresa mea. Nu voi face nimic care sa o supere pe Carmina".

 

Ati sustinut ca la 32 de ani v-ati maturizat si vreti sa va linistiti. Exista vreo sansa sa formati din nou un cuplu cu mama Carminei, mai ales ca se muta la Bucuresti?

"Mama Carminei si cu mine suntem doar prieteni si asa vom ramane".

 

Care a fost cel mai emotionant moment trait alaturi de Carmina?

"Au existat foarte multe momente emotionante alaturi de Carmina si fiecare a fost special in felul sau, de aceea nu pot spune ca unul este mai deosebit decat celalalt. Ma bucura enorm orice intalnire, convorbire telefonica pe care o am cu fiica mea. Am stat prea mult timp departe unul de celalalt".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Sunteti tanar, dar si parinte.

Cum reactionati la subiectul "droguri"?

"Drogurile schimonosesc, tortureaza, ucid, si, ce e foarte grav, se gasesc peste tot, pana si in scoli. Nu e o normalitate acesta situatie, ci o aberatie, pe care o perpetuam prin indiferenta, de multe ori..." 

 

Dupa atatea relatii esuate, probabil sunteti foarte atent. Cum se poate apropia de dvs. o femeie pe care nu o cunoasteti? Nu exista riscul ca pe fiecare sa o banuiti ca urmareste sa se faca cunoscuta prin dvs?

"Ba da, exista si riscul acesta.

Este exact ca viata, o loterie. Daca voi fi norocos si voi trage lozul castigator, vom vedea".  

 

 

Citeste interviul in intregime pe Ziare.com!